Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 44)

Опрема за 2017 година

Фармацевтски детектор за метали ТМ-55

406

922172
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули. Германска технологија. Главната контролна табла се извезува од Германија, висока чувствителност на скенирање, голема сигурност. Ги открива сите магнетни и не-магнетни метални загадувачи (челик, нерѓосувачки челик, алуминиум) и ги елиминира. Компатибилен со кој било модел на печатот на таблети, машина за полнење на капсули со тврда желатин и може да се користи одделно. Тежина 55 кг. Направено од страна на ...

Лабораториски прав за сушење спреј ТМ-07

405

922168
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали

Лабораториски фен за супер-спреј за употреба во универзитети, истражувачки институти, храна, фармацевтски, хемиски лаборатории за производство на ситни честички во прав од сите решенија, како што се емулзии и суспензии. Оваа опрема се користи за термичко сушење на чувствителни материјали: биолошки производи, биолошки пестициди, ензимски препарати. Бидејќи материјалот се испрска врз честички со големина на магла само на висока температура, тој е само моментален ...

Миксер во прав во облик на ВМ-01

405

922161
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав

Лабораториски миксер за клупи за мешање на сув прав и гранулиран материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и други индустрии. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Корисен волумен - 1 литар. Погодно за првично мешање на мали дози на фармацевтски суровини со ексципиенси. Резервоарот за мешање е направен од не'рѓосувачки челик со полиран внатрешен и надворешен ид. Автоматска контрола на брзината на мешање ...

XL-12 машина за полнење и затворање на пластични шишиња

404

922152
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња

Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци или пластични капачиња. Автоматско снабдување на шишиња, капачиња и капачиња, капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 100 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 400 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување ...

XL-10 машина за полнење и затворање на шишенце за пеницилин

403

922144
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин

Автоматска опрема за полнење течности во ампули со пеницилин, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско хранење шишиња, капачиња и капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 30 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 300 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и ...

1 ... 42 43 44 45 46 ... 57