Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 43)

Опрема за 2017 година

Влажен гранулатор гранулатор ZL-12

409

922199
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство

Гранулатор со голема брзина за влажна гранулација на маси во прав во фармацевтски, хемиски производи и производство на храна. Продуктивност до 150 кг на час. Тежина 155 кг. Големини на готови гранули со дијаметар од 0,5-2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за индустриско производство на пелети. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Цврста механичка конструкција. Упатства за употреба на англиски и руски јазик ...

Автоматска машина за полнење и запечатување за стерилни ампули ABF-4D-2

408

922198
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени стерилни затворени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 3600-8100 ампули на час. Дозата на ампули во неколку верзии е 1-2 ml, 5-10 ml, 20 ml, 1-10 ml, 5-20 ml. Тежина 500 кг. Овие модели користат перисталтички пумпи и електронски систем за контрола со LCD екран. Автоматско, економично и едноставно ...

Автоматска машина за полнење и запечатување за стерилни ампули ABF-4D-1

408

922192
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени стерилни затворени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 3600-8100 ампули на час. Дозата на ампули во неколку верзии е 1-2 ml, 5-10 ml, 20 ml, 1-10 ml, 5-20 ml. Тежина 500 кг. Овие модели користат стакло пумпи за диспензерот и контролни копчиња. Автоматско, економично и лесно ракување со машина ...

Гранулатор за екструзија во прав GY-31

407

922183
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање

Фармацевтски гранулатор за екструзија со машина за пелетирање се користи за гранулација на прав. Продуктивност до 10 кг на час. Големини на готови гранули 0,2 - 2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ги исполнува стандардите ...

Метализатор на метална прашина OD-10

406

922177
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Специјална опрема за отстранување на прашина и хранење на таблети со детекција на метал, која е погодна за сите типови таблети. Се состои од две машини - голем брзач и метален детектор. Колектор за прашина користејќи го принципот на формирање на прашина и вибрации при отстранување на вишок прав, постојано вибрации, така што таблетите продолжуваат да се движат нагоре. Може да се поврзе со кој било вид на таблета, и ...

1 ... 41 42 43 44 45 ... 57