Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 39)

Опрема за 2017 година

Автоматска машина за обележување на картони LM-12

430

922420
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматската машина е погодна за лепење етикети во рамнината на картонските кутии од едната страна. Автоматска машина за етикетирање за лепење на етикети со лепило на големи картонски кутии. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на картонска амбалажа со лекови, козметика и пијалоци. Продуктивноста е 20-80 етикети во минута. Тежина 230 кг. Ние правиме целосни ...

Автоматска машина за обележување на картони LM-11

429 година

922414
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматската машина е дизајнирана да лепи етикети на аголот на картонските кутии од една или две страни. Автоматска машина за етикетирање за лепење етикети на кутии. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за етикетирање на пакување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивноста е 20-80 етикети во минута. Тежина 260 кг. Ние обезбеди целосен опсег на ...

Автоматска машина за обележување за тркалезни ампули LM-10

428

922403
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Машината за етикети е дизајнирана за еднострано обележување на шишиња со кружни стаклени шишиња, шишиња за вградување во шишиња за сирупи, тинктури, течности во стаклени шишиња. Автоматска машина за етикетирање за лепење на самолепливи етикети на шишиња и шишиња. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 20-150 ...

Десктоп печатач за втиснување на рок на траење на картон KP-38

428

922396
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии

Десктоп машина за аплицирање на број на картонски број и датум на истекување. Тоа е полуавтоматска работна површина, која може да се искористи за да се запечатат датумите на производство и многу на картонски кутии. Тежина 30 кг. Печатете информации за какви било меки материјали за пакување со многу јасни одлики за печатење. Во режимот на работа, температурата може да се прилагоди за различни материјали. Се користи машината ...

Датум и датум на истекување на печатачот во работната површина DL-33

427

922387
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето

Енкодер со високи перформанси е полуавтоматска работна површина, која може да се користи за печатење на датуми на производство и серија во секторите храна, пијалоци и лекови. Оваа машина користи топла лента за печат наместо течно мастило. Тежината е 7 кг. Печатете информации за какви било меки материјали за пакување со многу јасни одлики за печатење. Постојана контрола на температурата. Во режимот на работа, температурата може да биде ...

1 ... 37 38 39 40 41 ... 57