Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 36)

Опрема за 2017 година

Пластична машина за полнење ББ-153

417

922297 година
 • Машина за полнење и пакување со билки

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Три течни резервоари се обезбедени за контролирано и програмирано греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежината е 150 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање ...

Контра таблети и капсули десктоп ТЦ-10

378

921909
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во две пластични шишиња во исто време. Принципот на вибрирачко хранење на таблети и капсули и центрифугална стаклена маса. Има функција на прилагодливи вибрации и контрола на количината од оптички сензори. Капацитет на производство од 600-1000 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежината е 80 кг. Висококвалитетна изработка, ...

Прес Ротари таблета RZ-12A

303

921156
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Компактно ротационо притискање на таблети за притискање на таблети цилиндрично до 13 mm и овално до 14 mm со употреба на 10 пара удари. Пресадот за таблети е изработен од не'рѓосувачки челик. Сообразува со ГМП. Максимална продуктивност 28.800 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на силата на притискање ...

Машина за полнење и запечатување пластични ампули DG-18

438

922511
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
 • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули

Компактна автоматска машина за групно формирање на пластични ампули од валан материјал од ПВЦ и ПЕ и дозирано полнење на течности во нив, проследено со запечатување. Продуктивност 6000 шишиња на час. Тежина 1000 кг. Се користи за полнење на лекови и прехранбени производи. Машината формира ампули од валаната пластика. Постои резервоар за складирање на течности, на барање на клиентот, контролиран и програмабилен ...

Полу-автоматска машина за обележување SL-13

347

921594
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце
 • Самолеплива етикета машина за шише и шишенце

Полуавтоматска машина за етикетирање на врвот, за лепење на самолепливи шишиња и етикети на шишиња. Машината за етикети е дизајнирана за двострано обележување на сите видови стаклени и пластични шишиња, колби, цилиндри, лименки. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за обележување на пијалоци, во хемиската индустрија, електроника и други индустрии. Продуктивност 30-60 етикети во минута. Ние обезбедуваме ...

1 ... 34 35 36 37 38 ... 57