Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 29)

Опрема за 2017 година

Анализатор на точката на топење на лекови RY-02

331

921440
 • Опрема за лабораториско истражување на точката на топење на лекови

Анализаторот на топење е дизајниран да ја одреди точката на топење на лекови, нечистотии, бои. Температурата на точката на топење на супстанцијата за време на нејзината трансформација од цврста во течна состојба. Тестирањето на овој начин е главниот метод за откривање на нечистотиите во супстанциите. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализаторот за топење. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на ...

Драже котел ДК-30

375 година

921881
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Тавата се користи за нанесување полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Модификација DK-30 има интегриран систем за прскање со школка. Продуктивност 2 кг на час, дијаметар на котелот 300 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на дражеи. Максимална рачна механизација ...

Прес за ротациони таблети RZ-49

306

921187
 • Опрема за таблетирање во прав

Автоматско вртење на таблети за таблети за притискање на таблети со сол со дијаметар до 25 mm. Притискање на еднослојни таблети. Инсталирани 49 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност е 105.000 таблети на час. Со прелиминарно притискање со сила од 2 тони - 52.000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работна зона…

Машина за полнење со алуминиумски цевки WJ-12

395

922084
 • Полуавтоматска механичка машина за пакување на лепак во алуминиумски цевки
 • Полуавтоматска механичка машина за пакување на лепак во алуминиумски цевки
 • Полуавтоматска механичка машина за пакување на лепак во алуминиумски цевки

Полуавтоматска механичка машина за пакување лепак во алуминиумски цевки во фармацевтски, прехранбени и козметички индустрии. Продуктивност до 30 цевки во минута. Дијаметарот на користените цевки е 16-35 мм. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Тежината е 250 кг. Упатства за употреба на англиски и руски јазик ....

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-06

323

921365
 • Лабораториска опрема за истражување и контрола на квалитетот на фармацевтски суровини и готови производи

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има шест тенкови и шест лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, и „вода ...

1 ... 27 28 29 30 31 ... 57