Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 26)

Опрема за 2017 година

Автоматска машина за лого на таблети YS-01

412

922248
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви
 • Печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви

Автоматски печатач за печатење на таблети, дражеи и капсули, гума за џвакање, слатки, обложени ореви е наменет за печатење на знаци на празни или полни капсули и таблети од која било големина и форма. Продуктивност 50,000 парчиња на час. Тежина 180 кг. Тој е компактен во структура и лесен за употреба. Печатењето може да се направи во една боја ...

Конвектор за прашок во прав QV-03

418

922308
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето ...

Анализатор на вискозност на желатин ND-02

332

921445
 • Опрема за тестирање на вискозност и флуидност на желатин

Анализатор на вискозност на желатин. Уредот ги следи сите операции на анализаторот за вискозност на желатин. Работи во режим на боја, резултатите се прикажани на панелот. Висока точност на температурата. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на вискозност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е ...

Рачен датум на истекување и датум на издавање на печатачот LA-01

347

921603
 • Опрема за примена на датумот на истекување и датумот на објавување
 • Опрема за примена на датумот на истекување и датумот на објавување

Универзален автоматски рачен уред за печатење на која било површина од датумот на истекување и датумот на производство. Водечките ролери се достапни за лизгање на површината при печатење. Печатење со печатач со инк-џет со мастило отпорно на топлина. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за обележување на пијалоци, во хемиската индустрија, електроника и други индустрии. Брзина на печатење 30 метри ...

Конвектор за прашок во прав QV-02

418

922307
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето ...

1 ... 24 25 26 27 28 ... 57