Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 16)

Опрема за 2017 година

Машина за дозирање и полнење во прав

399

922104
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав
 • Полу-автоматска машина за полнење во прав

Полу-автоматска машина за дозирање за пакување прашоци во ампули со пеницилин со дози од 100 милиграми до 5 грама. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен и лесен за управување ...

Сушење на сукулимација за сушење со замрзнување на вакуум LG-10

436 година

922475
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Лабораториско вакуумско сушење за замрзнување на замрзнување со површина од 0,2 м2 со тежина од 300 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 2. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Замрзнувачот е технички пристап кој може однапред да ги замрзне аквиферите, а потоа да ја издигне водата во вакуумска дестилација до ...

Електронска пакета за детектор на тежина на транспортер DK-05

345

921562
 • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
 • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
 • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас
 • Опрема за контрола на тежината на стоките на подвижниот појас

Висок прецизен електронски детектор со голема брзина за контрола на тежината, што се користи за фармацевтски, козметички и медицински производи во картонска амбалажа. Брзина на тестирање 50-160 пакувања во минута. Грешката е 1 грам. Контрола на тежината од 5 до 1000 грама. Користена единица за мерење тежина во Германија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Прирачник за англиски јазик ...

Полу-автоматска машина за полнење со течност DF-03

421

922319
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи
 • Опрема за флаширање на хемикалии, бои и лакови и нафтени производи

Полуавтоматска машина за полнење на технички и храна течности во буриња и лименки со волумен од 15-30 литри со валјак. Апликации за флаширање на хемикалии, бои и лакови за петрохемиската индустрија и градежни материјали. Врвен дизајн за пополнување за да се избегне формирање на пена. Тежина 200 кг. Овој модел користи електронска пумпа за мерење и контролен панел. Автоматско, економично и едноставно ...

Контрола на таблети и капсули ITA-01

316

921271
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Таблет-автоматска машина за броење и пакување таблети и капсули со желатин. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Италија. Тежина 10 кг. Европска изработка, нерѓосувачки челик AISI 316 и P.E.T.G. пластика

1 ... 14 15 16 17 18 ... 57