Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 15)

Опрема за 2017 година

Сушач за замрзнување на вакуум LG-30

437 година

922475
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Фустач за замрзнување на замрзнување на индустрискиот вакуум со површина од 0,4 м2 тежи 500 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 4. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Замрзнувачот е технички пристап кој може однапред да ги замрзне аквиферите, а потоа да ја издигне водата во вакуумска дестилација до ...

Машина за дозирање прав и пополнување FP-70

401

922117
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
  • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав

Полу-автоматска машина за дозирање за хранење цврсти прав во пластични лименки со доза од 100 до 1000 грама. Тежина 300 кг. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен ...

Мил за супстандардни таблети RW-06

399

922098
  • Тиквар е погоден за мелење на супстандардни таблети
  • Тиквар е погоден за мелење на супстандардни таблети

Лабораториска мелница со постојано вчитување на супстандардни таблети. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Мелење со контрола на фракцијата на прав. Продуктивноста е од 20 до 50 кг на час. Чеканите ротираат на 1000 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за производство на прав, во хемиската индустрија и ...

Прес Ротари Таблета RZD-37

306

921169
  • Автоматско вртење на таблети за таблети

Ротирачки таблет со голема брзина за притискање на таблети со дијаметар до 12 mm. Инсталирани 37 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност од 160,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони ....

Прес за ротациони таблети RZJ-51

319 година

921304
  • Опрема за таблети во прав во таблети

Брзи ротациони таблети притиснете за притискање на таблети со дијаметар до 22 мм. Инсталирани се 51 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност од 180.000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 10 тони ....

1 ... 13 14 15 16 17 ... 57