Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 5)

Опрема за Ноември 2017 година

Капсула и таблет анализатор на дебелина HD-04

330

921293
 • Опрема за проверка на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на таблетите и wallsидовите на капсулите со желатин. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошен материјал на залиха ...

Табела со броеви на таблети и капсули YL-03

377

921761
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Фармацевтска опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во две пластични шишиња во исто време. Принципот на вибрирачко хранење на таблети и капсули и центрифугална стаклена маса. Има функција на прилагодливи вибрации и контрола на количината од оптички сензори. Капацитет на производство од 1000-1800 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежината е 100 кг. Висококвалитетна изработка, ...

PU-420 машина за пакување со проток на проток

344

921429
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија

Хоризонталната машина за автоматска амбалажа е дизајнирана за пакување парчиња производи во пакувања со проток со употреба на еднослојни и композитни материјали за пакување од филм, во ролна без термичко смалување. Се користи за многу групи на производи во прехранбената, козметичката, фармацевтската и други индустрии. Можете да спакувате таблети, капсули, парче храна (слатки, гума за џвакање), сувенири, накит, кој било производ што можете ...

Пластична машина за полнење ББ-152

417

922159
 • Машина за полнење и пакување со билки
 • Машина за полнење и пакување со билки

Компактна машина за полнење течности во мека пластична кеса. Се користи за флаширање на топла лушпа на лековити билки. Машината формира кесички од валана пластика. Обезбедени се два течни резервоари и контролирано и програмирано греење. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 480 ампули на час. Тежина 110 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ...

Хидрауличен печат LP-200

320

921194
 • Опрема за таблетирање сол во таблети
 • Опрема за таблетирање сол во таблети
 • Опрема за таблетирање сол во таблети

Модел на автоматско хидраулично преса за таблети за пресување таблети со дијаметар до 250 мм. Може да се инсталира до 10 пара алатка за печат. Хидрауличниот печат е изработен од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 2000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Се испорачува хидраулична станица. Постои непречено прилагодување на напорите ...

1 ... 3 4 5 6 7 ... 36