Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 34)

Опрема за Ноември 2017 година

Машина за отстранување на таблети и капсули од блистер пакување МБ-10

436 година

922349
 • Опција за десктоп машина за блистер
 • Опција за десктоп машина за блистер
 • Опција за десктоп машина за блистер
 • Опција за десктоп машина за блистер

Автоматска машина за таблети за вадење таблети или капсули со желатин од блистер пакување. Машината за де-блистер е верзија на работната површина. Продуктивност 66 плускавци во минута. Автоматско хранење и вчитување на плускавци. Тежината на опремата е 40 кг. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за отстранување на таблети и капсули од блистер пакувања. Пред да ја испратите машината до клиентот ...

Лабораториски вибрирачки екран YS-03

435 година

922347
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито

Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 4 парчиња. Дијаметар на екранот 300 мм. Машината е мал и лесен лабораториски сепаратор, способен за раздвојување прашоци до 5 големини на честички (4 екрани), е широко користен во фармацевтската, прехранбената и хемиската индустрија. Таа е идеална опрема што се користи за кваси материјали како што се ...

Котел за обложување на филм BG-40

414

922130
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Модерен модел на тава за обложување за нанесување на филмска облога на површината на таблети и драгети. Машината е опремена со нов компјутерски контролен панел, систем за контрола на температурата и екран на допир, обезбедува лесна употреба, висока ефикасност, заштеда на енергија, како и лесно чистење и безбедност. Оптоварување од 40 кг. Тежина 550 кг. Погоден за употреба во индустриското производство на таблети и дражеи. Максимална автоматизација ...

Прес Ротари таблета RZ-10A

303

921018 година
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Компактно ротационо притискање на таблети за притискање на таблети цилиндрично до 13 mm и овално до 14 mm со употреба на 10 пара удари. Пресадот за таблети е изработен од не'рѓосувачки челик. Сообразува со ГМП. Максимална продуктивност на 19.200 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на силата на притискање ...

Мембранска машина за заварување со мембранска FG-08

395

921943
 • Индукција машина за заварување за алуминиумска мембрана
 • Индукција машина за заварување за алуминиумска мембрана

Автоматска машина за индукција на заварување на алуминиумска мембрана за заштита на првото отворање на капачињата на пластични шишиња, за инсталација во линијата за пакување на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња. Мембраните се претходно поставени во капаците, со кои се затнат шишињата со таблети или капсули, се движат по подвижниот појас. Продуктивноста најмногу 150 шишиња во минута. Тежината на опремата е 150 кг. Направено од високо квалитетен нерѓосувачки ...

1 ... 32 33 34 35 36