Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 26)

Опрема за Ноември 2017 година

Конвектор за прашок во прав QV-01

417

922267 година
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали
 • Опрема за хранење и растовар на прашоци и рефус материјали

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето ...

Десктоп блистер машина ITA-03

312

921213
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци

Десктоп машина за пакување блистер за полнење на готови плускавци со таблети и капсули, проследено со запечатување со фолија. Опремата има функција да ги вметне датумот на истекување и датумот на производство. Направено од не'рѓосувачки челик. Продуктивност 500-600 плускавци на час. Производство Италија.

Анализатор на вискозност на желатин ND-01

331

921406
 • Опрема за тестирање на вискозност и флуидност на желатин

Анализатор на вискозност на желатин. Уредот ги следи сите операции на анализаторот за вискозност на желатин. Работи во режим на боја, резултатите се прикажани на панелот. Висока точност на температурата. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на вискозност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е ...

Машина за хранење шишиња и ориентација ФТ-01

393

922019 година
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња

Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња, проследена со хранење на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња кон подвижни ленти. Автоматско хранење од бункерот за складирање, во кое случајно се натоваруваат шишињата. Продуктивноста е максимум 150 шишиња во минута. Тежина вклучувајќи транспортер 250 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ориентирање на шише ....

Механички таблет Прес PP-28

301

921101
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 80 мм, висината на таблетите до 50 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 100 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класичен, ...

1 ... 24 25 26 27 28 ... 36