Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 24)

Опрема за Ноември 2017 година

Лабораториска капсула машина CAP-01

352

921625
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Рачен капсулатор за капсулација на тврд капсулен прав
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Лабораториска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина од 0,1,2,3. Механичка рачна машина за полнење на капсули. Рачен пакувач за тврди двокомпонентни желатински капсули од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Во една операција, пополнети се 200 капсули. Продуктивност 1800 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална механизација ...

Конвектор за прашок во прав QV-04

418

922286
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето ...

Анализатор за транспарентност на желатин ТМ-02

332

921426
 • Лабораториска опрема за контрола на транспарентноста на желатин

Анализаторот на транспарентноста е дизајниран да ја мери транспарентноста на желатин. Комплетна елиминација на влијанието врз животната средина. Примерокот е лесен и лесен за поставување или отстранување за време на мерењето со употреба на стандардна цевка. Високо стабилен извор на светлина. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на транспарентност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на залиха ...

Лабораториски фен за замрзнување за замрзнување RL-01

333

921440
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Лабораториско експериментално клупче за сушење замрзнување на замрзнување со тежина од 150 кг. Изработено од нерѓосувачки челик одделение 316. Една полица со површина од 0,1 м2. Идеално за лаборатории за истражување и пилот производство. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Мени и упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на ова ...

Анализатор за транспарентност на желатин ТМ-01

332

921424
 • Опрема за тестирање на транспарентност во лабораториска желатин

Потребен е анализатор на транспарентност за мерење на транспарентноста на желатин. Целосно елиминирање на ефектите врз животната средина и експериментална оптичка илузија. Стандардна цевка и ист капацитет на примерок. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на транспарентност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цена…

1 ... 22 23 24 25 26 ... 36