Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 13)

Опрема за Ноември 2017 година

Прес за ротациони таблети RZ-10D

303

921123
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Индустриски ротациони преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 22 mm (овална до 24 мм). Инсталирана 10 пара алатка за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Сообразува со ГМП. Максимална продуктивност од 4800-12000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на силата на притискање ...

Таблет или капсула анализатор на дебелина HD-02

330

921390
 • Анализаторот ја мери дебелината на горниот и wallидот на тврдата желатинска капсула

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на таблетите и тврдите желатински капсули. Анализаторот ја мери дебелината на горниот дел, wallидот на капсулата и таблетата. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошен материјал на залиха ...

Прес за ротациони таблети RZ-15N

304

921136
 • Опрема за таблети во прав

Ротирач на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 25 мм. Инсталирани се 15 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 27,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 6 тони. Погодно ...

Автоматска стакло ампула за полнење и запечатување ампула ABF-01

398

922072
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули за фармацевтско производство. Продуктивност 800-2400 ампули на час. Дозата на ампули во три верзии на модели е 1-2 ml, 5-10 ml, 20 ml. Тежината е 150 кг. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, ...

Тава за прскање ДК-42

377

921858
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Тавата се користи за нанесување полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Измената DK-42 има интегриран систем за прскање со школка. Потребно е дополнително купување рачен пиштол за прскање. Продуктивност 2-5 кг на час, дијаметар на котелот 400 мм. Погоден за лабораториска употреба и мала серија ...

1 ... 11 12 13 14 15 ... 36