Се препорачува сигурна услуга

Опрема за Јуни 2017 година

Гранулатор за екструзија во прав GY-31

407

921820
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање
 • Екструзија фармацевтски гранулатор со машина за пелетирање

Фармацевтски гранулатор за екструзија со машина за пелетирање се користи за гранулација на прав. Продуктивност до 10 кг на час. Големини на готови гранули 0,2 - 2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ги исполнува стандардите ...

Метализатор на метална прашина OD-10

406

921814 година
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Специјална опрема за отстранување на прашина и хранење на таблети со детекција на метал, која е погодна за сите типови таблети. Се состои од две машини - голем брзач и метален детектор. Колектор за прашина користејќи го принципот на формирање на прашина и вибрации при отстранување на вишок прав, постојано вибрации, така што таблетите продолжуваат да се движат нагоре. Може да се поврзе со кој било вид на таблета, и ...

Фармацевтски детектор за метали ТМ-55

406

921809
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
 • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули. Германска технологија. Главната контролна табла се извезува од Германија, висока чувствителност на скенирање, голема сигурност. Ги открива сите магнетни и не-магнетни метални загадувачи (челик, нерѓосувачки челик, алуминиум) и ги елиминира. Компатибилен со кој било модел на печатот на таблети, машина за полнење на капсули со тврда желатин и може да се користи одделно. Тежина 55 кг. Направено од страна на ...

Лабораториски прав за сушење спреј ТМ-07

405

921805
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
 • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали

Лабораториски фен за супер-спреј за употреба во универзитети, истражувачки институти, храна, фармацевтски, хемиски лаборатории за производство на ситни честички во прав од сите решенија, како што се емулзии и суспензии. Оваа опрема се користи за термичко сушење на чувствителни материјали: биолошки производи, биолошки пестициди, ензимски препарати. Бидејќи материјалот се испрска врз честички со големина на магла само на висока температура, тој е само моментален ...

Миксер во прав во облик на ВМ-01

405

921798
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав
 • Лабораториски миксер за клупи за суви прав

Лабораториски миксер за клупи за мешање на сув прав и гранулиран материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и други индустрии. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Корисен волумен - 1 литар. Погодно за првично мешање на мали дози на фармацевтски суровини со ексципиенси. Резервоарот за мешање е направен од не'рѓосувачки челик со полиран внатрешен и надворешен ид. Автоматска контрола на брзината на мешање ...

1 2 3