Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година (Страница 15)

Опрема за 2018 година

Како да се развие процесот на флаширање на јод во шишиња?

6425 година

982357
 • Вметнување јод во шишиња
 • Пополнување на ќелии
 • Шиширање на екстракти
 • Пополнување и капаче за шишиња

1. Дали сакате да користите една машина и за сирупи и за зеленило и за јод ??? Ова воопшто не е практично. Секој пат кога се мие кога се менува еден производ на друг, а зелениот свет и особено јодот е многу специфичен производ. Мојот совет е дека секој производ има своја машина за полнење. 2. Не е наведено какви било разјаснувачки информации - што ...

Како да се развие процесот на полнење течности во шишиња?

6419 година

982296 година
 • Пополнување и капаче за шишиња
 • Опрема за шишиња
 • Пополнување на пакување

Обично треба да го поврзете секој автомобил со другите во редот. 1. Треба да ги измиете шишињата и да ги исушите пред да ги наполните. Како планирате да работи ова? Измијте и исушете мали серии од ист вид вијала на денот на работа, или за една недела или еден месец? 2. Следно, треба да поднесете празни шишиња до местото на полнење. Имате неколку позиции ...

Како да се развие оригинален бизнис со растително масло?

6409

982201
 • Капсули со растително масло
 • Екапсулација
 • Меки капсули со желатин
 • Производство на капсули со растително масло

Сакам да го привлечам вашето внимание на една опрема и технологија која ќе ви помогне да направите нова линија на деловно работење и да го проширите вашиот асортиман. Мојата компанија произведува опрема и технологија за производство на тркалезни беспрекорни капсули со масло внатре. Денес имаме една машина и 2 технологии за добивање на лушпа на овие капсули - желатин и агар. Желатин и агар ...

Како да се организира производство на течности за електронски цигари?

6400

982107
 • Производство на течности за електронски цигари
 • Опрема за шишиња
 • Пополнување и капаче за шишиња
 • Течност за електронски цигари

Производството на течности за електронски цигари сега развива многу луѓе. И гледам дека наскоро ќе има висока конкуренција во оваа ниша. Самиот процес може да се подели во 2 фази. 1. Подготовка на самата течност. 2. Пополнување, покривање и етикетирање. Во однос на првиот дел - подготовката. Мора да имате некој вид хемичарски технолог кој ќе разбере како и ...

Модернизација на фармацевтските процеси

6288 година

980991
 • Го надградуваме производството
 • Модернизација
 • Модернизација на фармацевтското производство
 • Врзивно средство за таблети
На фармацевтскиот пазар, производителите на опрема се обидуваат да ги надградат постојните капацитети и да дизајнираат нови напредни модели. Исполнете ги современите барања на фармацевтското производство Овие барања се ергономски, флексибилни, прилагодливи. За да се намали просторот за производство, модерно дизајнирани постројки со кратко време на пуштање во работа и брза замена на компонентите на апаратот се воведуваат во модерното производство. Затоа, основен принцип за многу производители ...
1 ... 13 14 15 16 17 ... 35