Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година (Страница 11)

Опрема за 2018 година

Како да се организира производство на котли?

6555 година

983640 година
 • Вари производство како бизнис
 • Машина за производство на котли
 • Купете опрема за производство на котли
 • Бизнис на Бојл

На автомобили за котли. Овој модел го препорачувам за топчиња од 5 и 10 мм. Цената, вклучувајќи заменливи додатоци 6000 УСД цена вклучува испорака на вратата. За топки со дијаметар од 15,20 и 25 мм, треба да земете одделни машини. Не е можно да се направат заменливи вратила. Цената на секој автомобил е 3000 УСД. Цената вклучува испорака до вратата.

Како да се организира сметката и пакувањето на капсулите?

6555 година

983638 година
 • Тегли за полнење капсули
 • Капсули за полнење
 • Линија за полнење на капсули
 • Капсули за броење и пополнување

Се разбира, во конзерви има контра-пакувачи на капсули. Треба да разберете каков вид на перформанси се бара. Целиот процес на полнење на прав со капсули е поделен на 3 независни операции: а) автоматско сортирање на празни капсули во калап. б) пополнување на капсулното тело со прав; в) комбинирање на капакот на капсулата со каросеријата и влегување внатре. Процесот на автоматско сортирање на празни капсули во калап се одвива доста ...

Како да се организира производство на капсули со желатин со прав?

6552

983607
 • Капсула со желатин
 • Производство на капсули во прав
 • Меки капсули со желатин

Еве список на прашања што треба да се земат предвид при изборот на машина за полнење капсули. 1. Дали имате готови суровини за да ги спакувате во капсули, или треба дополнително да ги подготвите овие суровини (на пример, да ги мелете во хомогена маса, или да ги мешате со други прашоци) ??? Капсулите доаѓаат во различни стандардни големини, на пример, 00,0,1,2,3,4 2.Се веќе решете за големината ...

Како да се организира пакување прашок во кеси?

6545 година

983545
 • Пакување со торби
 • Хартија кеси за пакување
 • Торбирање
 • Опрема за полнење

Прашок за мешање. Треба да разберете каков вид на миксер во прав ви е потребен. Гледам дека добивате 5% додаток од пченкарен сируп. Сируп, како што го разбирам во течна форма. Ова создава голем проблем со висококвалитетно мешање со сув прав, и понатаму со неговото пакување во вреќи.

Како да организирате дозирана амбалажа во прав?

6541 година

983499
 • Пакување во прав
 • Мерено пакување
 • Дозирано пакување во кеси
 • Пакување пакување

На автомобили за котли. Овој модел го препорачувам за топчиња од 5 и 10 мм. Цената, вклучувајќи заменливи додатоци 6000 УСД цена вклучува испорака на вратата. За топки со дијаметар од 15,20 и 25 мм, треба да земете одделни машини. Не е можно да се направат заменливи вратила. Цената на секој автомобил е 3000 УСД. Цената вклучува испорака до вратата.

1 ... 9 10 11 12 13 ... 35