Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Декември (Страница 2)

Опрема за Декември 2018 година

ДРILАВНИ ОБОДИНИ ЗА ТАБЕЛИ, ДРЕВЕ, КАПСУЛИ, ореви, РЕГУРИ

7028 година

988108
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Терминот „обложена обвивка“ е изведен од францускиот збор „драге“ и значи „обложување на шеќер“. Обложената таблета се состои од основна таблета која содржи дрога (и) супстанција и навлаки кои содржат неколку ексципиенти. Јадрото на таблетот треба да биде механички силно. Таблетите што треба да се премачкаат не треба да бидат рамни за да се избегне лепење заедно. Размислете за еден од старите методи на обложување - обложување на шеќер ...

КАКО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОИЗВОДСТВО НА ПОПОЛНУВА OFЕ НА КАПСУЛИ И ТАБЕЛИ?

7027 година

988103
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули

1. Постојат, секако, шалтери-пакувачи на капсули во лименки. Треба да разберете каков вид на перформанси се бара. Еве еден пример. 2. Што се однесува до пакувачите прашок во капсули, би ви ја препорачал оваа опција - најдобра. 1. Целиот процес на полнење на прав со капсули е поделен на 3 независни операции. а) автоматско сортирање на празни капсули во ...

КАКО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПАКУВАINGЕ НА ПУД ВО AGУБОВИ?

7027 година

988099 година
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи

1. Мешање на прав. Треба да разберете каков вид на миксер во прав ви е потребен. Гледам дека добивате 5% додаток од пченкарен сируп. Сируп, како што го разбирам во течна форма. Ова создава голем проблем со висококвалитетно мешање со сув прав, а последователно и со торбите за пакување. Ви ја нудам следнава опција: а) Купете ...

КАКО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ГРАДЕНИ И СМЕСКИ МО PИ?

7026 година

988092
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина
 • Автоматска лабораториска мелница од типот нож со оптоварување на суровина

Еве ги моите совети за вас. 1. Започнете со сечкање. Кој е почетниот дел од честичките (големината) на вашите материјали и кој дел сакате да го добиете на излез? За ваша изведба, можам да понудам одлична компактна и ефтина опција. Достапно на залиха во Москва. Време на испорака 4-5 дена по плаќањето. Видео за дизајнот на дното на описот на страницата. Нашите…

1 2