Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 7)

Опрема за Ноември 2018 година

Ни треба преса со минимална автоматизација за лабораториско тестирање.

6926 година

987107
 • Ни треба преса со минимална автоматизација за лабораториско тестирање.
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Ни треба преса со минимална автоматизација за лабораториско тестирање.
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Прашање за клиенти: Во првата фаза, потребен ни е преса со минимална автоматизација, најниска цена, за лабораториско тестирање и производство на пилот-многу. Големината на таблетата е 4 * 2,5 * 1 см. Обликот е квадрат. Што можете да понудите? Одговор од MINIPRESS: Го примивме вашето барање. Ние сме многу задоволни што се обративте кон нас. Многу е вредно да ја разберете потребата за истражување и инвестиции ...

Планирано производство на таблети за миење садови

6922 година

987061
 • Планирано производство на таблети за миење садови
 • Опрема за таблети во прав
 • Притиснете го ротациониот таблет
Прашање за клиенти: Планирано е да се произведат таблети за машини за миење садови. Обемот е приближно 2000 парчиња на час. Заинтересирани се за миксер за мешање, печат и хоризонтален пакувач кој работи со филм растворлив во вода. Може ли вашата компанија сеопфатно да помогне во овој процес? Одговор од MINIPRESS: Благодарни сме на вас што не контактирате. Се разбира, ние ќе ви помогнеме ...

Сакаме да купиме резервоар од 150 литри со електрично греење за подготовка на мешавина од желатин и вода

6917 година

987011
 • Резервоар за подготовка на мешавина од желатин и вода
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин
 • Сакаме да купиме резервоар за желатин и вода
 • Капсули во прав за капсули со тврд желатин

Прашање за клиенти: Сакаме да купиме резервоар од 150 литри со електрично греење и се што е потребно за подготовка на мешавина од желатин и вода. Смесата подоцна ќе се користи за правење капсули со желатин. Кажете ни време на испорака, трошоци и услови за плаќање. Одговор од MINIPRESS: Ви благодариме што не контактирате! Ние се занимававме со вашето прашање за опремата за подготовка на желатин. За жал,…

Сакам да купам преса за притискање на таблети за бонбони и опрема за пакување во плускавци

6910 година

986942
 • Сакам да купам блистер за пакување за пакување слатки
 • Бонбони Прес
 • Сакам да купам преса за притискање на различни таблети со бонбони со кадрави
 • Спакувач на блистер со бонбони

Бевме контактирани од водечкиот технолог на една од најголемите кондиторски претпријатија во Русија. Прашање од клиенти: Сакам да купам преса за притискање на различни таблети со бонбони со мала продуктивност и опрема за пакување во плускавци за ново производство. Одговор од МИНИПРЕС: Драг клиент, го примивме вашето барање во кое барате бонбони и машина за блистер. Нашата компанија дава ...

1 ... 5 6 7