Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 6)

Опрема за Ноември 2018 година

Би сакале да набавиме друг капсулатор

6943 година

987428
 • Полуавтоматски капсулатор
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Би сакале да набавиме друг капсулатор
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин

Прашање за клиенти: Нашата компанија веќе купи полуавтоматски капсулатори од вас. Би сакале да набавиме уште еден. Големината на капсулите е "0". Покрај машината, сакаме да купиме и два комплети дискови за подигање. Информациите за дијаметарот на туркачите на четката се важни. Потребната големина е 5 мм. Може да го испратите КП во полирачот за капсули или дали е веќе вклучен со капсулаторот? Потребни ни се и резервни делови за струјата ...

Треба преса за таблети

6940 година

987397
 • Треба преса за таблети
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Ротирачки печат
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Прашање за клиент: Потребно е преса за таблети. Нашата мешавина се состои од силициумски чад, пепел и вар. Во пропорција: 45% -50% -5%. Влага во прав до 1%. Големината на таблетата е од 5мм. до 1см. Одговор од MINIPRESS: Беше предложено да се испратат суровините на клиентот до експериментот. Добивме суровини и спроведовме експеримент да го компресираме вашиот прав во таблети. Зедовме калап од 10 мм. и притиснато на рачно притискање ...

Нашата организација планира да обезбеди линија за производство на стерилни ампули.

6937 година

987366
 • Машина за полнење и запечатување ампула
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Прашање за клиенти: Нашата организација планира да обезбеди линија за производство на стерилни ампули со голема големина не повеќе од 10,000 парчиња. во смена. Одговор од MINIPRESS: Имаме огромно искуство во оваа област. Со цел полесно да го разберете претстојниот проект, ви препорачуваме:

Барам опрема за пакување игли во плускавци

6933 година

987319
 • Машина за блистер
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Машина за блистер

Прашање за клиенти: Барам опрема за пакување игли во плускавци. Одговор од MINIPRESS: Го примивме вашето барање за избор на блистер машина за пакување игли. Ние ќе се обидеме да ви помогнеме. Како прво, би сакал да разберам каков вид на плускавци имате на ум. Меки плускавци или тврди? Меките плускавци обично се изработени од полиетилен и хартија. Цврстите плускавци се состојат од ПВЦ филм и фолија.

Потребна е висококвалитетна опрема за мелење растителни суровини

6929 година

987287
 • Потребна е висококвалитетна, без проблеми и професионална опрема за мелење растителни суровини
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Мелница за чекани
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Прашање за клиенти: Постои потреба од висококвалитетна, без проблеми и професионална опрема за мелење растителни материјали - трева во прав. Фракции до 0,18 mm и втора опција до 0,5 mm, по можност со регулирање на излезната фракција. Енергијата не е помала од 50 кг на час, а по можност и повеќе. Одговор од MINIPRESS: Вашето барање го добивме од мелницата. Се разбира, имаме огромен избор ...

1 ... 4 5 6 7