Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 3)

Опрема за Ноември 2018 година

Ми требаат информации за можноста да нарачам ротирачки апарат

6992 година

987764
 • Ми требаат информации за можноста да нарачам ротирачки апарат
 • Автоматско вртење на таблети за таблети
 • Ротирачки печат
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер

Прашање за клиент: Ве замолувам да дадете информации за можноста за нарачка на ротирачки апарат: продуктивност, големина на таблети, состојба на суровини, вкупни димензии, цена и време на испорака. Планираме да направиме таблети од прав од алги. Исто така, потребен е апарат за пакување на овие таблети во плускавци.

Потребна е опрема за производство на притисок шеќер

6989

987732
 • Потребна е опрема за производство на притисок шеќер
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Ротирачки печат
 • Опрема за производство на таблети во прав

Прашање за клиенти: Во продолжение на нашиот телефонски разговор, ви пишувам. Потребна ни е опрема за производство на цеден шеќер. Пример за производот може да се види на страницата, ви испратив линк. Што можете да понудите? Одговор од MINIPRESS: Ние внимателно ги разгледавме производите на веб-страницата што ја наведовте. Нашето професионално искуство ни овозможува со сигурност да кажеме 90% дека овие „таблети шеќер“ не ...

Бараме лабораториски преса за таблети со следниве карактеристики на произведени таблети

6986 година

987701
 • Бараме лабораториски преса за таблети со следниве карактеристики на произведени таблети
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Прес таблет
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Прашање за клиенти: Бараме лабораториски преса за таблети со следниве карактеристики на произведените таблети. Дијаметар од 4 mm до 15 mm (горната граница може да биде поголема). Дебелината е од 1 до 5 мм (горната граница може да биде поголема). По можност, ударот е премачкан со флуоропластика, поради силното хидрирање на притиснатото полнење и неговата лепење на ударот. Материјалот на печатот во точките за контакт на полнежот ...

Размислете за купување на преса за таблети сол

6982 година

987670
 • Хидрауличен печат
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Размислете за купување на преса за таблети сол
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Прашање за клиент: Размислете за купување таблет преса за таблети сол. Продуктивност 5-6 тони на 12-часовна смена, големина на таблети 25мм * 30мм Одговор од MINIPRESS: Секако, ние снабдуваме преси за таблети и помагаме да ја пронајдете вистинската опрема, но треба да разберете колку парчиња таблети на час сакате направи Исто така, постои и едно дополнително прашање - појаснување за кое ви треба ...

Ние сакаме да произведеме драгези или таблети со необична форма

6979 година

987639
 • Патен котел
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Ние сакаме да произведеме драгези или таблети со необична форма
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи

Прашање за клиент: Ние сакаме да произведеме драгези или таблети со необична форма. Нашиот производствен капацитет е до 10 кг драгези дневно. Willе ни треба цела низа опрема за производство на дражеи: мелница, миксер за прав, котел со пелетирање, итн. Сакаме да произведеме драгези со дијаметар од 5-8 мм од биомаса на алги, обложени. Можеме да произведуваме според вашите препораки. Според ваше мислење, финансиски попрофитабилно ...

1 2 3 4 5 ... 7