Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Ноември (Страница 2)

Опрема за Ноември 2018 година

Ние сакаме да набавиме опрема

7007 година

987919
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Фен за коса
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Прашање за клиент: Сакаме да набавиме опрема, особено: ITA-12 полуавтоматски капсулатор за таблети, сушари за замрзнување (LZY-0,5 замрзнување на замрзнување), SJP-15D алуминиум / ПВЦ-алуминиум / алуминиумска плоча од типот на машина за пакување и лабораториски миксер во прав. Ако ги имате потребните информации, се надеваме на вашиот одговор. Одговор од MINIPRESS: Ние секогаш се обидуваме да бидеме многу одговорни при изборот на опрема за клиентите ....

Потребна е опрема за производство на суспензии

7004 година

987888
 • Потребна е опрема за производство на суспензии
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Мелница за чекани
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Прашање за клиенти: Здраво! Ние правиме суспензија. Самиот прав доаѓа кај нас во грубо мелење. Претставниците на аптеките велат дека имаме голем дел и брзо се населува. И тие купуваат од оние чиј дел е толку минимален што слегнувањето е скоро невидливо. Неопходно е суспензијата постојано да се суспендира. Големината на приносот на честички за производство на суспензии треба да биде минимална ...

Кажи ми ја потребната опрема за пакување чај во пирамидите

7001 година

987857
 • Кажи ми ја потребната опрема за пакување чај во пирамидите
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Чај за пакување
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик

Прашање за клиенти: Кажи ми, потребна опрема за пакување чај во пирамиди и заварување на најлон лента со навој и ознака (подготовка за пирамидата). Можете ли да ми кажете каде да ги добиете овие материјали? Благодарам однапред!

Заинтересирани за капсула во капсула

6998 година

987826 година
 • Заинтересирани за капсула во капсула
 • Опрема за пакување прашоци и гранули во капсули со тврд желатин
 • Автоматски капсулатор
 • Опрема за пакување прашоци и гранули во капсули со тврд желатин

Прашање од клиенти: Ме интересира капсули во капсули. Моделите се ефтини, обемот на производство е мал. Можете ли да ги советувате опциите. Одговор од MINIPRESS: Ви благодариме што не контактирате за совет. Сепак, вашето барање не укажува на важни информации, без кои е тешко да ви го понудите вистинското решение.

Потребна е помош. Треба да се направат цевки со капацитет од 3 мг, да се прелива течност и да се залемени

6995 година

987795
 • Потребна е помош. Треба да се направат цевки со капацитет од 3 мг, да се прелива течност и да се залемени
 • Опрема за полнење на пластични цевки и заптивање на ултразвучно раб
 • Машина за полнење и запечатување цевки
 • Опрема за полнење на пластични цевки и заптивање на ултразвучно раб

Прашање за клиенти: Потребна е помош. Треба да се направат цевки со капацитет од 3 мг, да се прелива течност и да се залемени. Советувајте опрема за овие процеси. Одговор од MINIPRESS: Ви благодариме што контактиравте! Се надеваме дека предложените опции ќе ви помогнат да одлучите. Ги погледнавме фотографиите од цевките што сте ги испратиле. За жал, не наведовте во вашето писмо колку пакувања треба да ги истурите на час.

1 2 3 4 ... 7