Се препорачува сигурна услуга

Опрема за Ноември 2018 година

Потребно е мешалка за производство на протеини.

7020 година

987968
 • Потребно е мешалка за производство на протеини.
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер во форма на V
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав

Прашање за клиент: За производство на протеини (мешање на компоненти во прав) е потребен миксер. Продуктивноста е најмалку 40 кг на час. Потребна е и машина за полнење конзерви за конзерви од 1000-3000g. Може ли да помогнете да ја собереш опремата и да се ориентирате кон цените? Одговор од МИНИПРЕС: Испративте заедничка задача - сакате да мешате и посипете протеини во лименки. Имаме искуство во организирање на производство и селекција на таква опрема. Но…

Ние сакаме да купиме гранулатор миксер со високи перформанси за производство на капсули

7020 година

987967
 • Продолжување на разговорот со вас на гранулаторот
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав
 • Гранулатор во прав
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав

Прашање за клиент: За време на разговорот со вас на гранулаторот ве известувам. Потребната продуктивност на гранулите е 45 кг, потребната продуктивност на производот е 1.500 лименки од 60 капсули, што одговара на 90.000 парчиња. Од 0,45 g (околу 100.000). Може да произведувате гранули во неколку серии, да речеме, 10-15 кг и да комбинирате. Постојат 2 опции на процеси. 1) Направете гранулат во ...

Планирам да ја отворам мојата работилница за производство на минерални ѓубрива

7017

987936 година
 • Гранулатор во прав
 • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав YR-250
 • Планирам да ја отворам мојата работилница за производство на минерални ѓубрива
 • Гранулатор за сува и влажна гранулација на прав YR-90

Прашање за клиенти: Планирам да ја отворам мојата работилница за производство на минерални ѓубрива! Во потрага по опрема, наидов на вашата лична веб-страница, на која го видов моделот Ј-800 гранулатор за ѓубрива што го нудите. Ги проучував неговите технички параметри, гледав видео за тоа како работи. Мислам дека е погоден за мојот бизнис. Сепак, би сакал целосна линија, покривајќи го самиот процес на гранулација, сушење на готовите гранули и пакување ....

Заинтересирани за купување машина за пакување во блистер

7014

987905
 • Заинтересирани за купување машина за пакување во блистер
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Машина за блистер
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо

Прашање за клиенти: заинтересирани за купување машина за пакување во блистер. Производот што ќе го спакуваме има цилиндрична форма и големина 15 * 100 мм. Едно блистер треба да содржи една единица на производство. Одговор од MINIPRESS: Имаме опции за неколку машини за блистер. За да изберете опрема, треба подетално да ги дознаеме вашите потреби.

Заинтересирани за опрема за производство на капсули

7010

987874
 • Заинтересирани за опрема за производство на капсули
 • Капсули каде се користи течна маса од желатин, мека лесна, сферична
 • Беспрекорен капсулатор
 • Капсули каде се користи течна маса од желатин, мека лесна, сферична

Прашање за клиенти: Добро попладне! За мене е важно да можам да ги капсулирам маслата во овална и да се издолжени со волумен од повеќе од 1 ml. Заинтересирани се за опрема за производство на капсули. Исто така е важно да се биде во можност да се произведуваат таканаречени вегетаријански капсули, без животинско желатин. Може ли вашата компанија да ја собере потребната опрема за мене? Одговор од МИНИПРЕС: Ви благодариме за вашиот интерес за опремата и технологијата што ...

1 2 3 ... 7