Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2018 година / Октомври (Страница 5)

Опрема за Октомври 2018 година

Како да изберете опрема за фармацевтско производство?

6465 година

982647 година
 • Фармацевтска опрема
 • Опрема за фармацевтско производство
 • Опрема за екстракти
 • Вари производство како бизнис

1. Купете опрема една по една. Првиот дојде, го плати следното. Така, можете да го проверите снабдувачот и квалитетот на самата опрема. 2. Изберете опрема не по список, туку со задолжителна дискусија за деталите на секоја опрема и за својствата на вашите суровини. Една опрема работи добро со една суровина и една брашно со друга.

Како да се развие фармацевтско производство?

6465 година

982646 година
 • Фази на организација на фармацевтско производство
 • Организација на фармацевтско производство
 • Производство на екстракти
 • Пополнување на пакување

Еве ги моите совети за вас. 1. Треба да изберете примероци од производите што ќе ги произведувате. Испитајте ги сите параметри за секоја ставка. За таблети - каков дијаметар и дебелина се, дали има заштитна обвивка, каков вид пакет, колку таблети има во еден пакет, големини на пакетите, дали ќе има пакет во картонска кутија? дали ќе има апликација ...

Како да се организира производство на таблети за миење садови?

6465 година

982644 година
 • Производство на таблети за миење садови
 • Гранулација на прав
 • Гранулација на прав во производството
 • Организација на производство на таблети за миење садови

Areе притиснете таблета за миење садови или машина за перење. И, како што се случува, наидовте на ова за прв пат. Притискањето на вакви апчиња е едноставен процес, но има секакви точки за кои треба да ве предупредувам. Момент 1. Составот на такви прашоци, кои се притиснати во таблети, вклучува многу сурфактанти (сурфактанти). Кои се компонентите за перење. Таквите сурфактанти ...

Како да се организира прашок за таблети?

6463 година

982626 година
 • Организација на производство на таблети
 • Организација на фармацевтско производство
 • Опрема за фармацевтско производство
 • Правење пилули

Изберете модел за печат што одговара на вашата цена и перформанси. Ова е доволно за да започнете. Willе имате печат, веќе имате прав. Започнете со процесот на притискање. Како што се јавуваат проблеми, ќе ги решиме со моја помош. Било кој печат може да направи 10-20 таблети.

Како да се организира производство на таблети?

6463 година

982625 година
 • Производство на таблети
 • Индустриско производство на таблети
 • Организација на производство на таблети
 • Обука за гранулација

Изберете модел за печат што одговара на вашата цена и перформанси. Ова е доволно за да започнете. Willе имате печат, веќе имате прав. Започнете со процесот на притискање. Како што се јавуваат проблеми, ќе ги решиме со моја помош. Било кој печат може да направи 10-20 таблети.

1 ... 3 4 5 6 7 ... 27