Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 9)

Опрема за 2017 година

Хидрауличен печат LP-18

320

921284
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Модел на автоматско хидраулично преса за таблети за пресување таблети со дијаметар до 50 мм. Може да се инсталира до 10 пара алатка за печат. Хидрауличниот печат е изработен од не'рѓосувачки челик. Максималниот капацитет е 500 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главниот напор ...

Анализатор на дебелина на apsидот на капсули HD-03

330

921386
 • Опрема за проверка на дебелината на капсулите со тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите со тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на темето, капсулниот ид. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е означена со ...

Тава за прскање ДК-43

377

921855
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Кани за панирање со подвижен автоматски систем за прскање на лушпа, кој се користи за примена на полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Модификација DK-43 има интегриран систем за прскање со школка. Потребно е дополнително купување рачен пиштол за прскање. Продуктивност 2-5 кг на час, дијаметар на котелот 400 мм. Погодно ...

Лабораториски вибрирачки екран YS-04

436 година

922443
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито

Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 4 парчиња. Дијаметар на екранот 450 мм. Машината е мал и лесен лабораториски сепаратор, способен за раздвојување прашоци до 5 големини на честички (4 екрани), е широко користен во фармацевтската, прехранбената и хемиската индустрија. Таа е идеална опрема што се користи за кваси материјали како што се ...

Автоматска машина за полнење за пакетите допик DP-30

440

922485
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи
 • Опрема за полнење и пакување во пакувања со пакувања на какви било производи

Автоматска компактна машина за пакување на течности, гранули, прашоци, течности, грав кафе, добиточна храна, слатки, колачиња, чај во ламинирани докети, со брави на ZIP или со запечатување. Можно е да се заврши со автоматски систем за внесување на производот во бункер. Продуктивност 360-900 пакувања на час. Тежина 200 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема ...

1 ... 7 8 9 10 11 ... 57