Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 57)

Опрема за 2017 година

Фен за сушење замрзнување на вакуум RL-07

335

921339
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
  • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Индустриски фен за сушење замрзнување на замрзнување со површина од 0,1 до 0,81 м2 со тежина од 400 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Бројот на полици е од 1 до 6. Системот за управување го одобрува Управата за храна и лекови на Соединетите држави. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија ....

1 ... 55 56 57