Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 55)

Опрема за 2017 година

Гранулатор за влажна гранулација на прашоци ZL-10

339

921454
  • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа
  • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа
  • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа
  • Лабораториски гранулатор за влажни гранулациони типови на клупа

Лабораториски гранулатор од типот на клупа за влажна гранулација на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивност до 10 кг на час. Големината на готовите гранули е 0,8-1,5 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ги исполнува стандардите ...

Гранулатор на прашоци од центрифугална тип RY-200

339

921453
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор

Автоматски гранулатор на гранулација од центрифугална тип на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивност 200-400 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Да се ​​добие гранулиран прав во производството на таблети со компресија во машини за таблети, во производство на лекови во форма на гранули. Завршени гранули со дијаметар од 1 до 6 мм. Употребата на микро гранули ви овозможува поцелосно да ја пополните капсулата со желатин. Може гранулаторот ...

Гранулатор на прашоци од центрифугална тип RY-160

339

921452
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор

Автоматски гранулатор на гранулација од центрифугална тип на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивноста е 150-300 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Да се ​​добие гранулиран прав во производството на таблети со компресија во машини за таблети, во производство на лекови во форма на гранули. Завршени гранули со дијаметар од 1 до 6 мм. Употребата на микро гранули ви овозможува поцелосно да ја пополните капсулата со желатин. Може гранулаторот ...

Центрифугален прашок гранулатор RY-120

339

921451
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор

Автоматски гранулатор на гранулација од центрифугална тип на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивноста е 100-200 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Да се ​​добие гранулиран прав во производството на таблети со компресија во машини за таблети, во производство на лекови во форма на гранули. Завршени гранули со дијаметар од 1 до 6 мм. Употребата на микро гранули ви овозможува поцелосно да ја пополните капсулата со желатин. Може гранулаторот ...

Гранулатор на прашоци од центрифугална тип RY-80

338

921441
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор
  • Центрифугална прашкаста гранулација Автоматски гранулатор

Автоматски гранулатор на гранулација од центрифугална тип на маси во прав во фармацевтско производство. Продуктивноста е 50-100 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Да се ​​добие гранулиран прав во производството на таблети со компресија во машини за таблети, во производство на лекови во форма на гранули. Завршени гранули со дијаметар од 1 до 6 мм. Употребата на микро гранули ви овозможува поцелосно да ја пополните капсулата со желатин. Може гранулаторот ...

1 ... 53 54 55 56 57