Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 42)

Опрема за 2017 година

Автоматска машина за производство на котли ZW-20

412

922233
 • Автоматска машина за производство на топки (пелети, драгети, котли) од пластични маси

Автоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични материјали. Погодно е за топки со дијаметар од 3 до 12 мм. Погоден за употреба во индустриското производство на топки. Продуктивност 20-120 кг на час. Тежина 800 кг. Формирање на масата на типот на завртки. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство ...

GZ-50 алуминиумска капалка

411

922227
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња

Автоматска машина што става алуминиумски капачиња на ампули од пеницилин пред-плутана со гумени затка. Снабдувањето со шишиња, капи и тркалање се автоматизираат и производителот може да направи машина за големината на шишињата на клиентот. Автоматско хранење шишиња и алуминиумски капачиња од канти. Дозирањето се прилагодува со распрскувачи во прав. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 380 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние обезбедиме ...

Течност за полнење со течност за работната површина RM-01

410

922216
 • Програмибилна опрема пумпа за дозирање течни материјали
 • Програмибилна опрема пумпа за дозирање течни материјали
 • Програмибилна опрема пумпа за дозирање течни материјали
 • Програмибилна опрема пумпа за дозирање течни материјали
 • Програмибилна опрема пумпа за дозирање течни материјали

Десктоп машина за пополнување на течности во ампули и ампули за фармацевтски, хемиски и производство на храна. Продуктивноста е 600-1400 ампули на час. Дозирање во неколку верзии од 10 ml до 10 литри. Тежина 29 кг. Овој модел користи електронска пумпа за мерење и контролен панел. Автоматската, економична и лесна за ракување машина се користи во медицина, храна и хемикалии ...

GF-04 машина за полнење и затворање на пластични шишиња

409

922210
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка

Автоматска опрема за полнење на течности во пластични и стаклени шишиња, проследена со обвивка и затегнување на капаците. Автоматско снабдување со шишиња, капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 10 до 250 ml. Во исто време се флашира во 4 шишиња. Продуктивност 2100-3000 шишиња на час. Тежина 600 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ...

Влажен гранулатор гранулатор ZL-25

409

922206
 • Индустриски гранулатор за влажна гранулација на прав
 • Индустриски гранулатор за влажна гранулација на прав
 • Индустриски гранулатор за влажна гранулација на прав

Гранулатор со голема брзина за влажна гранулација на маси во прав во фармацевтски, хемиски производи и производство на храна. Продуктивност до 250 кг на час. Тежина 305 кг. Големини на готови гранули со дијаметар од 0,5-2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за индустриско производство на пелети. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Цврста механичка конструкција. Упатства за употреба на англиски и руски јазик ...

1 ... 40 41 42 43 44 ... 57