Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 38)

Опрема за 2017 година

Електромагнетна индукција машина за заварување со шишиња со фолија АЗ-02

434

922467
 • Прво отворање Заштитна работна машина за заварување машина за алуминиумска мембрана
 • Прво отворање Заштитна работна машина за заварување машина за алуминиумска мембрана

Таблет-автоматска машина за индукција за запечатување и заварување на алуминиумска фолија на контролата при првото отворање на пластични шишиња на вратот на шише за автоматска употреба заедно со опремата за броење и пакување на желатински капсули или таблети во пластични шишиња. Автоматска машина за работна површина за индуктивно термичко запечатување на неметални шишиња од пластика или стакло со подвижна лента. Индуктивното термичко поврзување не само што може да се подобри ...

Електромагнетна индукција машина за заварување со шишиња со фолија ИЗ-01

434

922460
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише
 • Десктоп опрема за заварување на мембраната на вратот на пластично шише

Таблет мануелна машина за индукција на заварување на алуминиумска мембрана за контрола на првото отворање на капачињата на пластични шишиња, за полуавтоматска употреба заедно со опрема за броење и пакување на капсули или таблети од желатин во пластични шишиња. Рачна работна машина за индуктивно термичко запечатување на неметални шишиња од пластика или стакло. Контејнерот во форма на чаша усвојува метод на вакуумско запечатување. Индуктивното термичко поврзување не само што може да се подобри ...

Автоматска машина за обележување ампула LM-15

433 година

922452
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматска машина за обележување лепи етикети на стаклени ампули или ампули на пеницилин. Автоматска машина за обележување за лепење на етикети со лепило на површината на ампулите. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за маркетинг на фармацевтски препарати во ампули и ампули. Продуктивност 30-180 етикети во минута. Тежина 260 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: ...

Автоматска машина за етикетирање на канистер со рамна плоча LM-14

432

922441
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети
 • Автоматска машина за налепници со етикети

Автоматската машина за обележување лепи етикети од страната на рамни пластични шишиња или лименки. Автоматска машина за етикетирање за лепење на етикети со лепило од една до друга. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на картонска амбалажа со лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 10-60 етикети во минута. Тежина 220 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги ...

Автоматска машина за налепници со етикети LM-13

430

922428
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии
 • Машина за етикетирање на капаци или кутии

Автоматска машина работи за да обележува етикети над рамнината на капаци или кутии. Автоматска машина за етикетирање за лепење на етикети со самолепливост на капакот на пакувањето. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на картонска амбалажа со лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност 30-150 етикети во минута. Тежина 200 кг. Ние обезбеди целосен опсег на ...

1 ... 36 37 38 39 40 ... 57