Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 34)

Опрема за 2017 година

Хидрауличен печат LP-100

321

921336
 • Опрема за таблетирање сол во таблети
 • Опрема за таблетирање сол во таблети
 • Опрема за таблетирање сол во таблети

Модел на автоматско хидраулично преса за таблети за пресување таблети со дијаметар до 200 mm. Може да се инсталира до 10 пара алатка за печат. Хидрауличниот печат е изработен од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 2000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Се испорачува хидраулична станица. Постои непречено прилагодување на напорите ...

Прес Ротари таблета RZC-27

305

921179
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Автоматско вртење на таблети за таблети за пресување таблети со дијаметар до 50 mm со детергент за машини за миење садови. Компресија на единечни и трислојни таблети. Инсталирани 27 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 16,000 таблети на час со 3 слоја прашок. Еднослоен - 48600 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот ...

Универзална мелница за чекани Профи-02

350

921627
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Автоматска лабораториска мелница од тип чекан со континуирана функција за добивање храна. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Чистењето на воздухот во комората за мелење гарантира отсуство на загревање на материјалот и негово лепење. Продуктивноста е од 50 до 100 кг на час. Чеканите ротираат на 2800 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицински и ...

Котел за премачкување филм BG-80

415

922274 година
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Модерен модел на тава за обложување за нанесување на филмска облога на површината на таблети и драгети. Машината е опремена со нов компјутерски контролен панел, систем за контрола на температурата и екран на допир, обезбедува лесна употреба, висока ефикасност, заштеда на енергија, како и лесно чистење и безбедност. Вчитување 80 кг. Тежина 750 кг. Погоден за употреба во индустриското производство на таблети и дражеи. Максимална автоматизација ...

Прес Ротари таблета RZ-10B

303

921157
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Компактно ротационо притискање на таблети за притискање на таблети цилиндрично до 16 mm и овално до 20 mm, со употреба на 10 пара удари. Пресадот за таблети е изработен од не'рѓосувачки челик. Сообразува со ГМП. Максималниот капацитет е 18,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на силата на притискање ...

1 ... 32 33 34 35 36 ... 57