Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 19)

Опрема за 2017 година

Полу-автоматска машина за блистер БР-01

358

921693
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци
 • Опрема за пакување таблети и капсули во плускавци

Десктоп блистер машина за полнење капсули или таблети со празно од плускавци. Стегач и заварувачка алуминиумска фолија. Со функција на полнење клетки автоматски. За употреба во лаборатории и експериментално производство на лекови. Производство Кина. Европска квалитетна изработка, не'рѓосувачки челик со квалитет AISI 304. Се користат готови празнини на блистер. Ние нудиме детални упатства за поставување блистер машина. Пред да се испрати на клиентот, се проверува машината за блистер ...

Хоризонтален гранулатор за органски ѓубрива JU-80

413

922244
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт
 • Хоризонтална центрифугална гранулатор со нов концепт

Хоризонтален центрифугален гранулатор со нов концепт, уникатен и комплексен процес на развој на центрифугална сила за прашоци од органско ѓубриво. Обликот на хоризонтален цилиндричен гранулатор во кој прав се формира во сферични гранули со дијаметар од 2-8 mm под дејство на центрифугална сила. Продуктивност 3000 кг на час. Тежина 4000 кг. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Ние нудиме детални упатства за поставување ...

Бурна за сушење правосмукалка YB-01A

333

921449
 • Лабораториска опрема за сушење на вакуум за фармацевтски производ со постојана температура

Вода за сушење со вакуум Вода за сушење со вакуум Вода за сушење со вакуум со постојана температура. Лесен за контрола со користење на копчињата на предниот панел. Вакуумската изолација ви овозможува да постигнете униформа температура на греење. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на рерна. Пред пратката, орманите се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин ....

Автоматска стакло ампула за полнење и запечатување ампула ALG-02

397

922091
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 18000 ампули на час. Дозирање на ампули 1-2 мл. Тежина 450 кг. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Одговара на ...

Хидрауличен печат LP-500

322

921333
 • Хидраулична машина за печење сол со миленичиња
 • Хидраулична машина за печење сол со миленичиња
 • Хидраулична машина за печење сол со миленичиња

Модел на автоматско хидраулично преса за таблети за пресување таблети со дијаметар до 280 мм. Може да се инсталира до 10 пара алатка за печат. Хидрауличниот печат е изработен од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 1000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Се испорачува хидраулична станица. Постои непречено прилагодување на напорите ...

1 ... 17 18 19 20 21 ... 57