Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 9)

Опрема за Ноември 2017 година

Автоматска машина за блистер MN-65

356

921644
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци

Автоматска блистер машина за пакување плускавци на таблети, капсули со желатин и дражеи. Максималната големина на блистер е 80х75 мм. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2000 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување блистер ...

Автоматска стакло ампула за полнење и запечатување АЛГ-10

398

922056
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули за фармацевтско производство. Продуктивност 10000 ампули на час. Дозата на ампули е 5-10 ml. Тежина 450 кг. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Одговара на ...

Лабораториски фен за вертикално замрзнување LG-08

437 година

922452
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Лабораториско вакуозно сушење со лимофилно сушење од вертикален тип со површина од 0,1 м2 со тежина од 150 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 1. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Замрзнувачот е технички пристап кој може однапред да ги замрзне аквиферите, а потоа ја издигнува водата во вакуум ...

Миксер во прав во облик на ВМ-50

369

921771
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав

Високо ефикасен миксер за мешање на сув прашок материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и други индустрии. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Корисен волумен - 50 литри. Резервоарот за мешање е направен од не'рѓосувачки челик со полиран внатрешен и надворешен ид. Готово од ГМП. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се проверува и тестира ...

Прес за ротациони таблети RZ-7

302

921104
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 7 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максималната продуктивност на 13.400 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел ...

1 ... 7 8 9 10 11 ... 36