Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 36)

Опрема за Ноември 2017 година

Индустриско вибрирачко сито VS-12

438

922214
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи

Индустриско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 6 парчиња. Дијаметарот на екранот е 1100 мм. Тежината на опремата е 220 кг. Вибрирачкиот екран може да се користи за да се отстрани загадувањето и да се отстранат грутките од сувите честички на прашоците за храна. Сепараторите ги исполнуваат барањата на GMP и FDA стандардите, користените материјали се во согласност со строгите технички барања на храна и фармацевтски производи. ...

Табела со броеви на таблети и капсули YL-02

374

921574
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули
 • Таблет-автоматска машина за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во две пластични шишиња во исто време. Принципот на вибративно хранење на таблети и капсули. Има функција на прилагодливи вибрации и контрола на количината од оптички сензори. Капацитет на производство од 500-900 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежина 35 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик со квалитет AISI ...

Индустриско вибрирачко сито VS-10

438

922213
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи
 • Вибрирачки екран за фракција на храна и фармацевтски производи

Индустриско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 6 парчиња. Дијаметар на екранот 1000 мм. Тежината на опремата е 220 кг. Вибрирачкиот екран може да се користи за да се отстрани загадувањето и да се отстранат грутките од сувите честички на прашоците за храна. Сепараторите ги исполнуваат барањата на GMP и FDA стандардите, користените материјали се во согласност со строгите технички барања на храна и фармацевтски производи. ...

Полу-автоматска машина за обележување МТ-60

346

921289
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Опрема за обележување на пластични и стаклени шишиња и шишиња

Полуавтоматска машина за етикетирање на врвот, за лепење на самолепливи шишиња и етикети на шишиња. Машината за етикети е дизајнирана за двострано обележување на сите видови цилиндрични предмети, како што се стаклени и пластични шишиња, лименки, колби, цилиндри, лименки, лименки. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за обележување на пијалоци, во хемиската индустрија, електроника и други индустрии ....

Диск на таблети и капсули DT-40

374

921567
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули
 • Опрема за броење и пополнување таблети и капсули

Автоматска машина за таблети за броење и полнење на таблети и капсули во пластични шишиња. Дијаметарот на користените дискови е 400мм. Продуктивност 10-30 шишиња во минута. Има прилагодлива функција за вибрации и контролер на брзина. Се користи во лаборатории и експериментално производство на лекови. Тежината е 50 кг. Изработка со висок квалитет, не'рѓосувачки челик AISI 304 квалитетен и P.E.T.G. пластика Ние нудиме детални упатства ...

1 ... 34 35 36