Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 27)

Опрема за Ноември 2017 година

Механички таблет Прес PP-38

301

921102
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 100 мм, висината на таблетите до 50 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 100 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класичен, ...

Анализатор на јачина на гелатин гел JS-02

331

921403
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин

Систем за тестирање на јачината на желатин гел. Овој систем се користи за да се утврди составот на желе во желатин. Комплексот се состои од анализатор на составот на желатин, резервоар за вода со постојана температура и кондензатор. Уредот ги контролира сите операции поврзани со одредувањето на составот на желе во желатин. Работи во режим на бои. Тој користи високо чувствителен сензор за притисок, автоматска корекција на нелинеарни грешки, голема точност. Ние нудиме детални ...

Прес Ротари таблета RZ-15B

303

921126
 • Автоматско вртење на таблети за таблети

Автоматско ротационо преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 50 мм. Инсталирани се 15 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 9000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работна сила на притискање 12 ...

Машина за пакување со мед од мед MN-82

357

921665
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци

Автоматска машина за блистер за пакување мед, кечап, крем и течности. Максималната големина на блистер е 70x100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување на течни производи. Продуктивност 2400 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување блистер ...

Механички таблет Прес PP-18

300

921096 година
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети
 • Автоматско притискање на таблети за притискање на таблети

Автоматско механичка преса за таблети за хемиската и прехранбената индустрија, металургија во прав за производство на сопствени таблети, брикети и болуси од рефус материјали. Се користи за производство на таблети со дијаметар од 20 до 60 мм, висината на таблетите до 35 мм. Максималната длабочина на полнење на прав во матрицата е 70 мм. Овој модел на печатот ви овозможува да притиснете таблети со различни форми: класичен, ...

1 ... 25 26 27 28 29 ... 36