Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 23)

Опрема за Ноември 2017 година

Миксер за течности DJ-02

332

921434
 • Лабораториска опрема за мешање прав

Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности. Автоматизација. Леснотија на управување. Брзината може да се постави однапред и да се контролира со многу точни и чувствителни инструменти. Две миксери (мали и големи) за разни садови и течности. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на течен миксер. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на ...

Конвектор за прашок во прав QV-05

419

922300
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав
 • Систем за пренесување на вакуум во прав

Апарат за вакуум транспорт за прашоци и рефус производи во кои се користи пневматска вакуумска пумпа како извор на вакуум. Користејќи го овој вакуумски транспортер, материјалите може да се напојуваат директно од контејнерот до миксер, реактор, бункер, таблета, машина за пакување, вибративно сито и друга фармацевтска, храна и хемиска опрема. Користењето на овој уред ќе ја олесни сложеноста на работните процеси, ќе се стави крај на загадувањето ...

Миксер за течности DJ-01

332

921432
 • Лабораториска опрема за мешање течности

Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности. Автоматизација. Леснотија на управување. Брзината може да се постави однапред и да се контролира со многу точни и чувствителни инструменти. Две миксери (мали и големи) за разни садови и течности. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на течен миксер. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на ...

Машина за полнење за таблети и капсули FD-06

393

922039
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин

Автоматска машина со две ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин, за инсталирање на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња во линијата за пакување. Во пластичните дискови, групните дупки одговараат на бројот на таблети или капсули за полнење. Продуктивноста е најмногу 50 шишиња во минута. Тежината на опремата е 370 кг. Направено од квалитетен не'рѓосувачки челик по стандарди ...

Вакуум лиофилизиран фен за замрзнување RL-05

334

921450
 • Индустриски вакуум за сушење замрзнување на замрзнување 0,5 м2
 • Индустриски вакуум за сушење замрзнување на замрзнување 0,5 м2
 • Индустриски вакуум за сушење замрзнување на замрзнување 0,5 м2
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Индустриски фен за сушење на замрзнување на замрзнување со површина од 0,5 м2 тежи 1200 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Системот за управување е одобрен од Управата за храна и лекови на Соединетите држави. Идеално за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, стартување, поправка ....

1 ... 21 22 23 24 25 ... 36