Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 19)

Опрема за Ноември 2017 година

Магнетски миксер на течности CJ-01

333

921444
 • Лабораториска опрема за мешање на магнетна течност

Магнетниот миксер е дизајниран да меша мешавини и течности. Автоматизација. Леснотија на управување. Брзината може да се постави однапред и да се контролира со многу точни и чувствителни инструменти. Ние ви даваме детални упатства за поставување на овој модел на миксер за магнетна течност. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е означена со ...

Машина за производство на котли WR-16

355

921668
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија
 • Опрема за производство на котли и драгерии за прехранбената индустрија

Полуавтоматска машина за производство на топки (гранули, драгети, котли) од пластични маси. Погодно е за топки со дијаметар од 4 до 10 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на топки. Продуктивност 5-15 кг на час. Формирање на масата на типот на завртки. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за производство ...

Драже котел ДК-40

376

921871
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Тавата се користи за нанесување полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Измената DK-40 има интегриран систем за прскање со школка. Продуктивност 5 кг на час, дијаметар на котелот 400 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на дражеи. Максимална рачна механизација ...

Засилувач за работна површина за ампула за засилување RF-01

350

921615
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство
 • Засилувач за работна површина ампула за фармацевтско производство

Десктоп машина за запечатување ампула за фармацевтско производство. Продуктивност 500 ампули на час. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на ова ...

Прес Ротари таблета RZ-11B

304

921149
 • Механичка таблета за производство на таблети

Автоматско ротационо преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 50 мм. Инсталирани 11 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 13,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работна сила на притискање 10 ...

1 ... 17 18 19 20 21 ... 36