Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 16)

Опрема за Ноември 2017 година

Миксер во прав VL-300

370

921812
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав
 • Миксер со висока ефикасност за мешање на сув прав

Современиот миксер во форма на V е мешалка во прав со внатрешна ротирачка вратило со ливчиња за мешање на сув прашок материјал во фармацевтската, прехранбената, хемиската и друга индустрија. Корисен волумен - 300 литри. Ефективно мешање на прашоци без застојани зони. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP барањата. Поради уникатниот дизајн, се јавува униформно мешање. Капацитет за мешање изработен од не'рѓосувачки челик со ...

Прес Ротари таблета RZJ-35

319 година

921301
 • Опрема за таблети во прав во таблети
 • Опрема за таблети во прав во таблети

Брза брзина на вртење на таблети за притискање на таблети со дијаметар до 13 mm. Инсталирани 35 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 159,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притисок е 8 тони, ...

Лабораториска мелница PRO-01

349

921595
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици
 • Опрема за мелење фармацевтски и мелници за храна, меленици

Автоматска лабораториска мелница од типот нож со вчитување на суровини. Дизајнот не дозволува контрола на фракцијата на добиениот материјал на излезот. Преземете до 250 грама. Чеканите ротираат на 2500 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за да се добие прав, во хемиската индустрија и во другите индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: ...

Машината за групно пакување на таблети во фолија GR-10

441

922524
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм
 • Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм

Машина за групно пакување на таблети со дијаметар од 20-25 мм во фолија хартија од 10-15 парчиња. Продуктивност 3000-3600 пакети на час. Тежина 500 кг. Уникатен модел произведен од само еден производител. Погодно е за ефтино пакување и пакување на таблети уротропин, таблети со јаглен за наргиле, средства за дезинфекција, таблети хлор. Погодно за индустриско производство. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, ...

Машина за миење ампули и ампули SYB-10

399

922096
 • Опрема за плакнење на стакло ампули пред флаширање и запечатување

Автоматска компактна машина за миење пластични и стаклени ампули од пеницилин и ампули, за полнење и запечатување линии на ампули. Машина од не'рѓосувачки челик за миење и сушење стаклени ампули и шишиња со пеницилин и други видови шишиња. Продуктивност 15.000 шишиња на час. Тежина 180 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за перење ...

1 ... 14 15 16 17 18 ... 36