Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 10)

Опрема за Ноември 2017 година

Лабораториски преса за таблети 1000

293

921018 година
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат

Рачно ракувана лабораториска таблета за производство на тест таблети. Овој модел е најдобрата алатка за малите компании, почетници производители, научни, образовни институции кои го користат печатот за притискање на мали или експериментални серии на таблети, како и средство за технологии за дебагирање во процесот на производство и избирање на потребните компоненти за притискање на таблети. Пресата е компактен и лесен за поставување ....

Гранулатор за сува гранулација на прашоци GK-40

416

922248
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав
 • Индустриски гранулатор за гранулација на сув прав

Притиснете гранулатор на прав користејќи технологија за суво гранулирање. Големината на гранулот на излез од 0,3-2 мм. Обликот на гранулите е грицка. Суво притискање во плочи со нивно последователно уништување во готови гранули. Индустриски гранулатор за сува гранулација на прав во фармацевтската индустрија. Продуктивност 1-6 кг на час. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за производство на гранули од прав кои не можат да се навлажнат ....

Лабораториска хоризонтална фен за замрзнување LG-08

437 година

922456
 • Опрема за сушење на фармацевтски и биолошки производи

Лабораториски ладилник за сушење со замрзнување на ладилна хоризонтална форма со површина од 0,1 м2 со тежина од 150 кг. Вратите на кабинетот за сушење и разладената комора се изработени од транспарентен полиметилметакрилат за следење на процесот. Број на полици 1. Идеални за лаборатории за истражување и пилот-растенија. Замрзнувачот е технички пристап кој може однапред да ги замрзне аквиферите, а потоа ја издигнува водата во вакуум ...

Преси за таблети со пневматски ITA-06

317

921259
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав

Лабораториски автоматски пневматски преса за таблети. Погоден за лаборатории и експериментално производство на фармацевтски таблети. Притискајте ја силата до 22 КН. Производство Италија. Тежината е 50 кг. Дијаметарот на таблетите е од 6 до 15 мм. Европска изработка, нерѓосувачки челик AISI 316. Ние нудиме детални упатства за поставување таблети за печат и производство. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира за ...

Лабораториски вибрирачки екран YS-02

435 година

922433
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито
 • Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито

Лабораториско вибрирачко повеќе нивоа сито за употреба во производството. Регулирање на бројот на нивоа од 2 до 4 парчиња. Машината е мал и лесен лабораториски сепаратор, способен за раздвојување прашоци до 5 големини на честички (4 екрани), е широко користен во фармацевтската, прехранбената и хемиската индустрија. Ова е идеална опрема што се користи за кваси материјали како гранули, честички, парчиња, снегулки ...

1 ... 8 9 10 11 12 ... 36