Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Јули (Страница 2)

Опрема за Јули 2017 година

Влажен гранулатор гранулатор ZL-12

408

921919
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство
 • Опрема за производство на гранули за фармацевтско производство

Гранулатор со голема брзина за влажна гранулација на маси во прав во фармацевтски, хемиски производи и производство на храна. Продуктивност до 150 кг на час. Тежина 155 кг. Големини на готови гранули со дијаметар од 0,5-2 мм. Материјал - не'рѓосувачки челик. Идеално за индустриско производство на пелети. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Цврста механичка конструкција. Упатства за употреба на англиски и руски јазик ...

Автоматска машина за полнење и запечатување за стерилни ампули ABF-4D-2

408

921918
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени стерилни затворени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 3600-8100 ампули на час. Дозата на ампули во неколку верзии е 1-2 ml, 5-10 ml, 20 ml, 1-10 ml, 5-20 ml. Тежина 500 кг. Овие модели користат перисталтички пумпи и електронски систем за контрола со LCD екран. Автоматско, економично и едноставно ...

Автоматска машина за полнење и запечатување за стерилни ампули ABF-4D-1

408

921912
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени стерилни затворени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 3600-8100 ампули на час. Дозата на ампули во неколку верзии е 1-2 ml, 5-10 ml, 20 ml, 1-10 ml, 5-20 ml. Тежина 500 кг. Овие модели користат стакло пумпи за диспензерот и контролни копчиња. Автоматско, економично и лесно ракување со машина ...

1 2