Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Мај (Страница 3)

Опрема за Мај 2017 година

Машина за полнење на шишиња со транспортер SP-10

386

921695
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња
 • Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња

Автоматска опрема за ориентирање на пластични шишиња, проследена со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско хранење од бункерот за складирање во кое случајно се натоваруваат шишињата. Продуктивност 2000-3000 шишиња на час. Тежина 600 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за ориентирање на шише. Пред да бидат испратени до клиентот, машините се проверуваат и тестираат ...

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-18

385

921687 година
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во вреќи со филтер-хартија со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување со материјали, навои, етикетирање. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направени од ...

Машина за полнење и капацирање стакло шише XL-20

384

921672
 • Моноблок за полнење на течности во стаклени шишиња со плута-стопери и алуминиумско капаче

Автоматска опрема за истурање на течности во стаклени шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско снабдување со стаклени шишиња, ракчиња и капачиња од канти за складирање. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 1800 шишиња на час. Тежина 500 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред да испратите…

Прес за ротациони таблети RZ-17

385

921684
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Ротари преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 20 mm. Инсталирани 17 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Тежина 1000 кг. Сообразно со барањата за ГМП. Максимална продуктивност 30.600 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работа ...

Прес за ротациони таблети RZ-15

384

921678
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Ротари преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 25 мм. Инсталирани се 15 пара алатки за печат. Ротационата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Тежина 1000 кг. Сообразно со барањата за ГМП. Максимална продуктивност 27,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работа ...

1 2 3