Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Мај (Страница 2)

Опрема за Мај 2017 година

Автоматска машина за капсули NJ-20

390

921733
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Цврсти желатински капсули со големина 0
 • Цврсти желатински капсули со големина 1
 • Хард желатински капсули со големина 2
 • Цврсти желатински капсули со големина 3
 • Хард желатински капсули со големина 4

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прав 0,1,2,3,4. Максимална изведба за капсули со гранули од 8500 капсули на час. Максимална изведба за капсули со прав е 12,000 капсули на час. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Тежина 700 кг. Се користи за сите стандардни големини на тврд желатин ...

Автоматска машина за капсули NJ-06

389

921721 година
 • Автоматска машина за полнење на капсули со тврд желатин
 • Цврсти желатински капсули со големина.000
 • Хард желатински капсули со големина 00
 • Цврсти желатински капсули со големина 0
 • Цврсти желатински капсули со големина 1
 • Хард желатински капсули со големина 2
 • Цврсти желатински капсули со големина 3
 • Хард желатински капсули со големина 4
 • Хард желатински капсули со големина 5

Автоматска машина за полнење на тврди желатински капсули со големина на прав 000,00,0,1,2,3,4,5, А, Б, Ц, Д, E. Продуктивност 60-120 капсули во минута. Автоматски пакувач во прав за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Идеално за употреба во производство на капсули. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Максимална процесна автоматизација на процесите. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина ....

Линија на пакување чај во пирамида и плик ТЦ-21

388

921716
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик
 • Опрема за полнење и пакување чај во пирамида и плик

Автоматска линија на три машини за индивидуално пакување чај во пирамиди направени од најлон со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик на целофан. Просечната продуктивност од 2400-3000 кеси на час. Автоматско напојување. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 880 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направено од не'рѓосувачки челик по стандарди ...

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-16

387

921709
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во филтер-кесички од хартија без навој и без ознака за хартија, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направено од не'рѓосувачки челик ...

Шише и машина за перење шишиња SPX-01

387

921701
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња
 • Автоматска опрема за перење на пластични и стаклени шишиња и шишиња

Автоматска опрема за миење на пластични и стаклени шишиња и шишиња, проследено со напојување или полнење на линиите на подвижниот појас. Автоматско напојување од ротирачкото грамофон. Продуктивноста е 15-100 шишиња во минута. Тежина 1000 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за миење шишиња и шишиња. Пред да ги испратите на клиентот, машините се проверуваат и ...

1 2 3