Се препорачува сигурна услуга

Опрема за Март 2017 година

Миксер во прав во облик на ВМ-ВМ-20

369

921453
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Индустриски миксер во облик на V во форма на материјали за рефус во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска квалитетна изработка, материјали - AISI 304 не'рѓосувачки челик. Нето волумен - 14 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав во облик на ВМ-ВМ-14

369

921452
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Индустриски миксер во облик на V во форма на материјали за рефус во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска квалитетна изработка, материјали - AISI 304 не'рѓосувачки челик. Нето волумен - 14 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав во облик на ВМ-10

368

921447
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 10 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав во облик на форма ВМ-05

368

921440
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини

Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - квалитетен не'рѓосувачки челик AISI 304. Корисен волумен - 5 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав, миксер со лопатка CX-100

367

921439
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна

Индустриски миксер за материјали во прав и рефус и паста. За употреба во фармацевтската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 100 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме залиха на делови во залиха ...

1 2 3