Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2016 година

Опрема за 2016 година

Анализатор на дебелина на Wallидот со HD-01 желатин

329

921128
  • Опрема за проверка на дебелината на капсулите со тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на таблетите или капсулите со желатин. Анализаторот ја мери дебелината на горниот и wallидот на капсулата. Детерминантата дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цена…

Инјектор и течност за транспарентност анализатор CM-02

329

921126

Анализаторот на транспарентноста е дизајниран да ја анализира транспарентноста на инјекциите и другите медицински течности во шишиња. Флуоресцентна ламба со три бои се контролира со сензор за светлина, електронски индуктор и засенчување. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на транспарентност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената вклучува ...

CM-01 инјектирање и анализатор на течна транспарентност

329

921124
  • Лабораториска опрема за контрола на транспарентноста на течноста

Анализаторот на транспарентноста е дизајниран да ја анализира транспарентноста на инјекциите и другите медицински течности во шишиња. Флуоресцентна ламба со три бои се контролира со сензор за светлина, електронски индуктор и засенчување. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на транспарентност. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената вклучува ...

Анализатор на влага за прашоци и гранули SF-01

329

921122
  • Опрема за лабораториско истражување на влажност на разни фармацевтски материјали

Анализаторот на влагата се користи за да се анализира содржината на влага во прав или гранули. Сушење на постојана температура со помош на инфрацрвена ламба, фокусирано греење, брзо сушење. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на влага. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената вклучува обичаи ...

Анализатор на тврдоста на таблетите YD-03

329

921119
  • Лабораториска опрема за тестирање на тврдост на таблети
  • Лабораториска опрема за тестирање на тврдост на таблети

Анализатор на тврдоста на таблетите - Уред за мерење на тврдост на таблетите. Притисок се појавува на таблетата, и е вештачки компресиран. Овој процес го следи сензорот со голема прецизност, индикаторите за цврстина се прикажани на предната плоча. Тестот за цврстина на таблетот е континуиран. Најголемата серија е 100 парчиња. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на цврстина. Пред испраќање, аналитичарите се проверуваат и тестираат во производството ....

1 2 3 ... 5