Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2016 година / Декември (Страница 4)

Опрема за Декември 2016 година

Анализаторот на четири параметри на таблетите PJ-03

325

921099 година
  • Лабораториска опрема за анализирање на својствата и квалитетите на таблетите
  • Лабораториска опрема за анализирање на својствата и квалитетите на таблетите

Анализаторот на четирите параметри на таблетите ги извршува следниве 4 операции: мерење на растворливост, дезинтеграција, абразија и одредување на тврдоста на таблетите. Авто-контрола, авто-анализа, авто-дијагностика, авто-сигнал. Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Температурата се определува со автоматски уред со голема прецизност. Автоматско запирање во одредено време. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор. Пред…

Анализатор на распаѓање на таблети и капсули RC-03

325

921096 година
  • Анализатор на раствор за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин
  • Анализатор на раствор за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има три тенкови и три лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, и „вода ...

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-01

324

921089

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има еден резервоар и една лопатка сместена во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Резервоарот и лопатките се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а „водената бања“ ...

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08DS

324

921088
  • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули
  • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две на задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS 316L). Воден тек ...

1 2 3 4