Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 50)

Опрема за 2017 година

Миксер во прав во облик на ВМ-10

368

921775
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав
 • Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав

Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 10 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав во облик на форма ВМ-05

368

921768
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини
 • Опрема за мешање на фармацевтски, хемиски и прехранбени суровини

Лабораториски миксер во облик на облик во форма на материјали во прав. Погоден за употреба во фармацевтската, хемиската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - квалитетен не'рѓосувачки челик AISI 304. Корисен волумен - 5 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...

Миксер во прав, миксер со лопатка CX-100

368

921767 година
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна

Индустриски миксер за материјали во прав и рефус и паста. За употреба во фармацевтската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 100 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме залиха на делови во залиха ...

Миксер во прав, миксер со лопатка CX-50

367

921765 година
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна

Компактен миксер за материјали во прав и рефус и за паста. За употреба во фармацевтската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 50 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме залиха на делови во залиха ...

Миксер во прав, миксер со лопатка CX-10

367

921760
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна
 • Опрема за мешање на фармацевтски и суровини од храна

Компактен миксер за материјали во прав и рефус и за паста. За употреба во фармацевтската и прехранбената индустрија. Европска изработка, материјали - нерѓосувачки челик AISI 304. Нето волумен - 10 литри. Ние ви нудиме детални упатства за поставување миксер во прав. Пред да се испрати на клиентот, миксер се тестира и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме залиха на делови во залиха ...

1 ... 48 49 50 51 52 ... 57