Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 48)

Опрема за 2017 година

Машина за пакување кесички со чај и плик TC-18

385

921959
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик
 • Опрема за пакување и пакување чај кеси во плик

Автоматска машина за индивидуално пакување чај во вреќи со филтер-хартија со навој и хартиена ознака, проследена со автоматско пакување во плик со целофан. Просечната продуктивност од 2200 кеси на час. Автоматско напојување со материјали, навои, етикетирање. Торба за шиење од 3 страни. Погоден за употреба при производство и пакување чај. Тежина 500 кг. Максимална автоматизација на сите процеси. Направени од ...

Машина за полнење и капацирање стакло шише XL-20

384

921944 година
 • Моноблок за полнење на течности во стаклени шишиња со плута-стопери и алуминиумско капаче

Автоматска опрема за истурање на течности во стаклени шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско снабдување со стаклени шишиња, ракчиња и капачиња од канти за складирање. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 1800 шишиња на час. Тежина 500 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред да испратите…

Прес за ротациони таблети RZ-17

385

921956
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Ротари преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 20 mm. Инсталирани 17 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Тежина 1000 кг. Сообразно со барањата за ГМП. Максимална продуктивност 30.600 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работа ...

Прес за ротациони таблети RZ-15

384

921950
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет
 • Притиснете го ротациониот таблет таблет

Ротари преса за таблети за производство на таблети со дијаметар до 25 мм. Инсталирани се 15 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Тежина 1000 кг. Сообразно со барањата за ГМП. Максимална продуктивност 27,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работа ...

Диспендер во прав во пластични шишиња PR-15

383

921932
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав
 • Моноблок на дозираното пакување на материјали од прав

Автоматска опрема за дозирано полнење прашоци и гранули во пластични шишиња и обвивка со капаци. Автоматско напојување празни ампули и капачиња од канти. Дозирањето се прилагодува со распрскувачи во прав. Продуктивност 1800 шишиња на час. Тежина 550 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние ви нудиме детални упатства за поставување опрема за дозирање и заградување. Пред да се испрати на клиентот, машините се проверуваат ...

1 ... 46 47 48 49 50 ... 57