Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 45)

Опрема за 2017 година

Машина за обележување ампула WT-10

402

922131
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин
 • Машина за етикетирање за етикетирање стаклени ампули и ампули на пеницилин

Машината за етикети е дизајнирана за кружно обележување на етикетите на стаклени ампули и шишиња од пеницилин за инсталација во линија за полнење и запечатување за ампули. Автоматска машина за етикетирање за лепење на самолепливи етикети на стаклени ампули и ампули. Економична и едноставна машина се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови и козметика. Продуктивност 100 етикети во минута ....

Машина за обележување шишиња YT-10

401

922123
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња
 • Машина за обележување на стаклени шишиња

Машината за етикетирање е дизајнирана за еднострано обележување на стаклени шишиња, шишиња за инсталирање во шишичката линија на сирупи, тинктури, течности во стаклени шишиња. Автоматска машина за обележување за лепење на самолепливи шишиња за етикети и ампули. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови, козметика и пијалоци. Продуктивност на 120 етикети во ...

Машина за контрола на телесната тежина на производот WW-01

401

922118
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот
 • Машина за мерење на точна точност на лентата за пренесување, за контрола на производот

Машина со голема прецизност за контрола на производството, која е изградена во лента за пренесување. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија, во хемиската индустрија и во другите индустрии за контрола на тежината на спакуваната стока. Продуктивност 200 пакувања во минута. Тежина 105 кг. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатство за употреба на англиски и ...

Машина за полнење прав и дозирање FP-50

400

922109
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав

Полу-автоматска машина за дозирање за хранење прав со тешки прашоци во пластични лименки со доза од 10 до 150 ml. Тежина 115 кг. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен ...

Машина за полнење прав и дозирање FP-60

401

922116
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав
 • Полу-автоматска машина за дозирање за снабдување со прав на тврди прав

Полу-автоматска машина за дозирање за хранење цврсти прав во пластични лименки со доза од 1 до 500 грама. Тежината е 150 кг. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен ...

1 ... 43 44 45 46 47 ... 57