Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 32)

Опрема за 2017 година

Прес Ротари таблета RZ-19B

304

921169
 • Механичка таблета за производство на таблети

Автоматско притискање на таблети со ротирачки тип за производство на таблети со дијаметар до 40 mm. Инсталирани се 19 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 22.500 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Работна сила на притискање 10 ...

Драгеј котел ДК-41

376

921895
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Тенџере за панирање што се користи за нанесување полирани органски лушпи
 • Машина за производство на драгези и таблети за премачкување со обвивка изработена од полимерни материјали

Тавата се користи за нанесување полирани органски лушпи, како и школки засновани на шеќерен сируп и полимери за храна на таблети, драгети, капсули, ореви, гуми за џвакање. Модификација DK-41 нема интегриран систем за прскање со школка. Продуктивност 2-5 кг на час, дијаметар на котелот 400 мм. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на дражеи. Максимална механизација ...

Машина за обележување шишиња FE-09

396

922091
 • Машина за етикети за единечно или двострано обележување на стаклени и пластични шишиња
 • Машина за етикети за единечно или двострано обележување на стаклени и пластични шишиња
 • Машина за етикети за единечно или двострано обележување на стаклени и пластични шишиња
 • Машина за етикети за единечно или двострано обележување на стаклени и пластични шишиња

Машината за етикетирање е дизајнирана за единечно или двострано обележување на стаклени и пластични шишиња, колби, цилиндри, лименки, за инсталација во линијата за пакување на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња. Автоматска машина за обележување за лепење на самолепливи шишиња за етикети и ампули. Економична и едноставна машина што се користи во фармацевтската, козметичката и прехранбената индустрија за обележување на лекови, козметика и ...

Прес таблети UNIC 600A

296

921089
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Современ развој за пресување таблети со максимален дијаметар од 25 мм со можност за употреба на 1.2.3 удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. За разлика од другите лабораториски преси, силата се пренесува преку менувачот, без инерцијални замаеници. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети ...

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-06D

324

921369

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има шест тенкови и шест лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, и „вода ...

1 ... 30 31 32 33 34 ... 57