Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 30)

Опрема за 2017 година

Таблет полуавтоматска машина за капсули ITA-012

308

921219
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Полу-автоматска капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Полуавтоматски капсулатор за таблети за полнење на тврди желатински капсули со прав, механичка лабораторија за полнење со капсули, рачен пакет за тврди двокомпонентни капсули со желатин. Капсула машина за полнење за мало производство. Полуавтоматска опрема за полнење прав во капсули со желатин. Капсулатор за дводелни капсули на тврд желатин. Продуктивност 1800 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули ....

Анализатор на точката на топење на лекови RY-01

331

921441
 • Опрема за лабораториско испитување на топење на лекови

Анализаторот на топење е дизајниран да ја одреди точката на топење на лекови, нечистотии, бои. Температурата на точката на топење на супстанцијата за време на нејзината трансформација од цврста во течна состојба. Тестирањето на овој начин е главниот метод за откривање на нечистотиите во супстанциите. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализаторот за топење. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на ...

Прес за ротациони таблети RZK-25

305

921187
 • Притиснете за автоматско производство на таблети во прав

Автоматско вртење на таблети за таблети за притискање на таблети со дијаметар до 25 mm од сол. Инсталирани се 25 пара алатки за печат. Ротационата преса за таблети е изработена од не'рѓосувачки челик. Максимален капацитет 60,000 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притискање ...

Прес таблета 6000S

294

921075
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети

Таблети за производство на таблети во лаборатории на фармацевтски претпријатија, во образовни институции, идеални за организирање на мобилна работилница. Работи во автоматски режим и во рачен режим. Прес таблетот е лесен за поставување и ракување со целото времетраење на неговата употреба. Добивање на различни дијаметри на таблетите е обезбедено со употреба на заменливи комплети на алатки за печат (удари и умира). Опсегот на дијаметар на готови таблети од 5 ...

Анализатор на точката на топење на лекови RD-01

330

921438
 • Опрема за проверка на параметрите на топење на фармацевтски препарати
 • Опрема за проверка на параметрите на топење на фармацевтски препарати

Анализаторот на топење е дизајниран да ја одреди точката на топење на лекови, нечистотии и бои. Температурата на точката на топење на супстанцијата за време на нејзината трансформација од цврста во течна состојба. Тестирањето на овој начин е главниот метод за откривање на нечистотии во супстанција. Откривање на температурата со употреба на многу чувствителен сензор. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализаторот за топење. Пред испраќање, аналитичарите се проверуваат и тестираат ...

1 ... 28 29 30 31 32 ... 57