Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година (Страница 23)

Опрема за 2017 година

Миксер за течности за DJ-03

333

921450
 • Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности

Мотор миксер е дизајниран да меша мешавини и течности. Автоматизација. Леснотија на управување. Брзината може да се постави однапред и да се контролира со многу точни и чувствителни инструменти. Две миксери (мали и големи) за разни садови и течности. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на течен миксер. Пред пратката, миксерите се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на ...

Прес Ротари таблета RZS-8

304

921163
 • Прес за ротациони таблети

Ротационо автоматско притискање на таблети со функција пред притискање за производство на таблети со дијаметар до 22 мм. Инсталирани 8 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност на 14400 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притискање ...

Универзална мелница за чекани Профи-01

348

921601
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици
 • Опрема за мелење суровини во прав во мелници и меленици

Автоматска лабораториска мелница од тип чекан со континуирана функција за добивање храна. Дизајнот ви овозможува да го контролирате дел од добиениот материјал на излезот. Чистењето на воздухот во комората за мелење гарантира отсуство на загревање на материјалот и негово лепење. Продуктивноста е од 20 до 40 кг на час. Чеканите ротираат на 2840 вртежи во минута. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицински и ...

Машина за полнење таблети и капсули FF-04

393

922058
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули

Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули со желатин, за инсталација во линија на пакување желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за хранење таблети или капсули е направен во форма на бранови. Се хранат со вибрации со прилагодлива стапка на проток. Капсулите или таблетите се сметаат за оптички сензори. Продуктивноста е најмногу 50 шишиња во минута ....

Прес Ротари таблета RZS-16

304

921165
 • Прес за ротациони таблети

Ротационо автоматско притискање на таблети со функција пред притискање за производство на таблети со дијаметар до 16 mm. Инсталирани 16 пара алатки за печат. Вртливата таблета е направена од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност 28.800 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Главната сила на притискање ...

1 ... 21 22 23 24 25 ... 57