Се препорачува сигурна услуга

Каталог / 2017 година / Ноември (Страница 7)

Опрема за Ноември 2017 година

Контра таблети и капсули десктоп ТМ-12

379 година

921855
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети
 • Автоматска машина за броење и пополнување на желатински капсули и таблети

Автоматска машина за програмирање броење и пакување на таблети и капсули со желатин. Опсегот на употреба на машината: додатоци во исхраната, капсули (големина 000-5), таблети, апчиња, обложени таблети и други слични производи, 3 мм-25 мм широк, повисок од 2 мм. Апликации со неправилна форма, исто така, подлежат на пресметка. Производствен капацитет од 300-600 таблети во минута. Се користи во лаборатории и експериментално производство на фармацевтски производи ...

Прес за ротациони таблети RZ-9

302

921086
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав
 • Опрема за производство на таблети во прав

Модерен модел на компактен ротирачки преса за таблети за пресување таблети со максимален дијаметар од 13 mm со употреба на 9 пара удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Максимална продуктивност од 17.200 таблети на час. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. Постои непречено прилагодување на притисочната сила и продуктивноста. Овој модел ...

Машина за заклучување и завртки FK-05

394

922004 година
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише

Автоматска машина за напојување на капачиња со нивно последователно покривање на шишиња за инсталација во линија на полнење на желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за снабдување на капачиња од бункерот на погонот до единицата за капацирање на шишињата, а потоа преместување на шишињата со капаци на завртки. Автоматско напојување на капакот со прилагодлива брзина. Продуктивноста е најмногу 130 опфаќа минута. Тежина на опрема 450 ...

Машина за пакување таблети во алуминиумска фолија или хартија SL-15

370

921765 година
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија
 • Опрема за групно пакување на таблети во алуминиумска фолија во фармацевтската индустрија

AUT е автоматска машина за пакување за таблети и капсули во ламинирана хартиена мека група или алуминиумска фолија. Со продуктивност до 2000-6000 пакувања на час. Ширината на материјалот е 150 мм. Погодно за индустриско производство. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен и стабилен дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние обезбедиме ...

Автоматско стакло ампула за полнење и запечатување АЛГ-20

398

922038
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули
 • Опрема за полнење и запечатување стаклени ампули

Автоматска машина за полнење течности и запечатување стаклени ампули за фармацевтско производство. Продуктивноста е 6000 ампули на час. Дозата на ампули е 20 ml. Тежина 450 кг. Исто така, достапна е и машина верзија за нарачка, која откопчува запечатени празни ампули и ги запечати назад по полнењето. Автоматска, економична и едноставна машина се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија ....

1 ... 5 6 7 8 9 ... 36